Servisne informacije

06.12.2021
196

SERVISNE INFORMACIJE (06.12.21.)

Informacije o kovid pacijentima

Informacije o zdravstvenom stanju pacijenata na kovid odjeljenju mogu se dobiti putem telefona 069 519 242 i to radnim danima od 13 do 14, a vikendom od 9 do 10 sati, obavještavaju iz Uprave Opšte bolnice Kotor.

Kino

U sali kina “Boka” danas i sjutra će se prikazivati dva filma - u terminu od 17.30 komedija “Kraljice kupona”, a od 20 sati akcija, triler “Iza rešetaka”.

Cijene ulaznica su tri eura.

Film “Iza rešetaka” u srijedu, 8. decembra prikazivaće se u terminu od 17.30, a “Kraljice kupona” od 20 sati.

Dom zdravlja

U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Tatjana Radošević Hajtnik i Nada Božović, a u kovid ambulanti doktorka Milica Krivokapić.

Od 14 do 21 sat u ambulanti opšte službe radiče doktorka Nataša Đonović , u kovid ambulanti doktorka Ivana Vujović.

U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktor Vladimir Dedović i doktorka Stojanka Čelebić, a od 14 do 21 sat doktorka Biljana Đurović.

U ginekološkoj ambulanti je tokom prijepodneva doktorka Aleksandra Jokmanović.

U hitnoj službi danas do 19 sati dežura doktor Jovan Milović, a od 19 do 7 sati ujutro doktorka Dunja Ćetković.

U Domu zdravlja u industrijskoj zoni danas do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Gordana Popović, a u Risnu doktorka Milica Vučetić.

Vrijeme

Temperatura vazduha u gradu u 8 sati iznosila je 10 stepeni, vazdušni pritisak 1003 milibara, a relativna vlažnost vazduha 98 procenata.

Danas će, kažu meteorolozi, biti pretežno oblačno povremeno sa kišom, lokalno moguć i pljusak sa grmljavinom, na sjeveru, u planinama snijeg, koji će se sredinom dana proširiti i na niže predjele. Vjetar prijepodne uglavnom slab do umjeren istočnih smjerova, u drugom dijelu dana i tokom noći umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 0 do 13 stepeni.

Podijeli na: