Servisne informacije

12.10.2021
66

GLUMAC CVETIN ANIČIĆ GOST EMISIJE KATAREO

Diplomirani glumac, lutkar i reditelj Amaterskog pozorišta “Branislav Nušić” iz Šida Cvetin Aničić, biće gost emisije iz kulture “Katareo”, danas u 17 sati i 15 minuta.

Aničić je u okviru Dječje nedjelje krajem prošle sedmice u velikoj sali Kulturnog centra “Nikola Đurković” izveo predstavu “Simfonija u f-duru, iliti mala lekcija protiv šunda“ za učenike Osnovne škole “Njegoš”.

Ugostili smo i bibliotekarske savjetnice Jelenu Vukasović i Jasminu Bajo iz Gradske biblioteke i čitaonice Kotor, koje će nam govoriti o uspostavljanju čitalačkih navika kod djece i mladih, a upravnik kina “Boka” Perica Gojković reći će više o predstojećem repertoaru i radovima na objektu kotorskog Kina “Boka”.

Imaćemo osvrt na balkansko mediteransko veče, koje je održano proteklog vikenda u velikoj sali Kulturnog centra, a informisaćemo vas i o konkursu koji Gradska galerija Kotor tradicionalno raspisuje povodom Dana opštine Kotor i godišnje izložbe likovnog stvaralaštva.

Ovonedjeljno izdanje emisije “Katareo” uređuju Tamara Vuković i Sanja Čavor, a repriza je na programu u četvrtak 14. oktobra od 20 sati i 30 minuta.

Podijeli na: