Servisne informacije

05.10.2020
700

ELEKTRONSKI TESTOVI NA POMORSKOM FAKULTETU KOTOR UCG 6. OKTOBRA

Na Pomorskom fakultetu Kotor Univerziteta Crne Gore  prijemni ispit će se realizovati sjutra (6. oktobra) u prostorijama fakulteta, gdje će studenti polagati elektronske testove.

Prodekan za nastavu prof. dr Milena Dževerdanović-Pejović kazala je da će test sadržati pitanja u skladu sa oblastima i literaturom datim za odgovarajući studijski program, odnosno za Menadžment u pomorstvu i logistiku i Pomorske nauke.

„Studenti će raditi u grupama, u skladu sa epidemiološkim preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela.  Tačna satnica izvođenja prijemnog ispita po studijskim programima biće blagovremeno istaknuta na sajtu Pomorskog fakulteta Kotor“, kazala je Dževerdanović-Pejović.

Kandidatima je poželjela uspjeh na prijemnom ispitu, a svim budućim studentima master studija čestita upis i preporučuje im redovno praćenje nastave i izvršavanje obaveza na studijama koje traže veće angažovanje, veću interakciju sa profesorima, kao i akademsku i ličnu odgovornost.

Detaljnije informacije o strukturi i sadržini prijemnog ispita dostupni su na internet stranici Pomorskog fakulteta Kotor UCG, u okviru zvaničnog sajta Univerziteta Crne Gore, na linku:

https://www.ucg.ac.me/objava/blog/1273/objava/84335-master-studije-na-pomorskom-fakultetu-kotor

Podijeli na: