Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

25.05.2023
324

ZA BUDUĆNOST CRNE GORE: IZBORI KLJUČNI ZA DEMONTAŽU OSTATAKA KORUMPIRANOG REŽIMA

Na skupu koalicije "Za budućnost Crne Gore" u Budvi je poručeno da na izborima 11. juna treba potvrditi pobjedu od 30. avgusta i dati povjerenje upravo ovoj političkoj organizaciji koja je i pobijedila režim Mila Đukanovića. Ističu da imaju konkretne ideje, planove i investitore za mnoge projekte, ali i set jasnih ekonomskih mjera na dobrobit svih građana Crne Gore. Navode da je potrebno donijeti svuda istinu i pravdu kao što je to učinjeno apsolutnom pobjedom u Budvi i tako ne dozvoliti realizaciju namjera ambasada i formiranje koalicije Demokratske partije socijalista i Pokreta Evropa sad. 
Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je da koalicija ZBCG čvrsto stoji uz gradonačelnika Budve Mila Božovića. 
"Politički napad na prvog čovjeka ovog grada nije bio slučajno. Takva veličanstvena i ubjedljiva pobjeda naše političke organizacije kojoj su se svi divili ne bi mogla da se ostvari da nije bilo takve snažne ličnosti koja je predvodila listu", rekao je Mandić. 
Kaže da koliko god se neki trudili da objasne kako je nešto revitalizovano u Crnoj Gori uz pojavu nekih novih ljudi, u stvari su stare prakse i pojave koje su uništavale zemlju gotovo 30 godina. 
"Naša koalicija ima sjajne ideje, ali nismo dobili priliku da ih realizujemo ranije. Imali smo razgovore sa velikim kineskim kompanijama o važnim infrastrukturnim projektima. Tu prvenstveno mislimo na završetak auto-puta prema Srbiji, koji bi unaprijedio turizam na primorju, izgradnju dvije hidroelektrane, rekonstrukciju željezničke pruge i komplekse za solarnu energiju. Što se tiče energije, za nas sunce predstavlja isto što i nafta za Saudijsku Arabiju. Tako možemo da otvorimo sjajnu perspektivu Crnoj Gori i da ne bude nijednog nezaposlenog čovjeka", ističe Mandić. 
Pojašnjava da je velika opasnost što se u unutrašnji politički život miješaju strane ambasade. 
"Te strane ambasade imaju plan da sastave koaliciju Evrope sad zajedno sa podmlađenim DPS-om. To je njihova namjera. I zato treba snažno podržati našu koaliciju, kako se ne bi realizovao taj opasni projekat, odnosno na mala vrata da se vrate stare poražene snage i nastave tamo gdje su stale", rekao je, između ostalog, Mandić. 
 

Podijeli na: