Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

09.06.2023
307

VUKŠIĆ IZ GRBLJA: BIĆU ODGOVORAN GLAS SRPSKOG NARODA U VLADI, A NARODNA KOALICIJA U SKUPŠTINI CRNE GORE


Narodna koalicija-Složno i tačka održala je završni predizborni skup u Grblju. Na skupu su se pored nosioca liste Dejana Vukšića obratili i kandidati za poslanike Marko Milačić, Vladislav Dajković, Maja Mršulja, dr Novica Stanić kao i predsjednica Demokratske srpske stranke Dragica Perović i predsjednik opštinskog odbora te partije u Kotoru Ivo Bajković.


Nosilac liste Dejan Vukšić na skupu u Grblju poručio je: „Možemo li mi kao Grbljani jednom da se ujedinimo i da zaboravimo ko je bio u četnicima i u partizanima, da zaboravimo sve nesuglasice. Možemo i moramo. Ko može imati više interesa i bolje predstavljati Grbljane i ljude iz Boke nego ljudi koji ovdje žive. Ja sam se sa svojom porodicom, svojim sinom, suprugom, unukom preselio u Grbalj. Ko može više da vodi računa o iteresima Grblja i cijele Boke od nas Grbljana i Bokelja?


Svi Grbljani znaju ko sam, ko mi je bio otac, ko mi je bio đed Jovo, i naravno znamo iz priče ko mi je bio prađed Mićo, koji takođe nije trebao da se dokazuje ko je i šta je, već je dobrovoljno pošao kao srpski dobrovoljac na solunski front i ostavio kosti negdje u Albaniji. I nama neko ovih dana da govori ko je veći ili manji Srbin.
Jedan od principa naše Narodne koalicije je očuvanje porodice. Ima ona priča, znate, kada je čovjek tražio sreću, i sve ono što su mu nudili i što danas čujemo od pojedinih političara, pa je tražeći tu sreću i to blago, prateći tu mapu blaga, obišao cijeli svijet i potrošio cijeli svoj život, i na kraju je to blago pronašao ispred svoje kuće, u svom okruženju. Tako i mi, u našem Grblju, u našoj Boki, nemojmo tražiti sreću na drugim mjestima. Ovdje je naša sreća, u našem Grblju, u našoj Boki.


Moji Bokelji, biću odgovoran glas srpskog naroda u novoj Vladi, a Narodna koalicija u Skupštini Crne Gore.“


Kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ i predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić kazao je:
„Pitaju se kako ćemo napraviti stabilnu Vladu, pitaju se kako ćemo se izboriti protiv organizovanog kriminala, a ja im kažem da ovako nećemo”, navodi se, između ostalog, u saopštenju Narodne koalicije-Složno i tačka.

Podijeli na: