Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

24.03.2022
610

SAOPŠTENJE KOALICIJE ZA BUDUĆNOST KOTORA (24.03.22.)

Vladimir Jokić je danas pokazao na djelu kako izgleda organizovana sistemska korupcija koja se sprovodi sa mjesta predsjednika opštine, a u cilju ostanka na vlasti i ubiranja finansijske koristi na štetu građana Kotora. 

Uz pomoć najkriminogenijeg establišmenta na Balkanu – DPS organizacije, pribavlja većinu u parlamentu i sprovodi svoj naum, uzurpiranje milionskih iznosa iz lokalne I državne kase. Kao što smo pisali prethodnih dana i upozoravali da će se po već vidjenom scenariju na državnom nivou, uz pomoć korumpiranog DPS dogoditi prekrajanje izborne volje gradjana, koalicija ZBK je dužna da ih obavijesti o tome sto se dogadja i za čije interese rade predsjednik opštine i njegovi poltroni. 

Sve se odvija uz svesrdnu pomoć SNP koji se pokazao kao odani sluga poziciji u vlasti pod parolom ”mi hoćemo sa svima samo neka smo vlast”, Ujedinjene Crne Gore I samostalnih odbornika čiji će klub uskoro biti najbrojniji u kotorskom parlamentu. Partijski dresovi se mijenjaju bez ikakvih problema, čast i obraz izgleda ne smetaju nikome. Ovu praksu uveo je upravo Jokić trgujući s mandatima novcem gradjana i toj pojavi dao potpuni legitimitet. Odjednom Demokrate zaboravljaju član 2. Ustava Crne Gore u koji su se do juče kleli I u kam zatucali ko ga prekrši. Osjećamo moralnu potrebu da pozovemo Aleksu Bečića i Moma Koprivicu da više ne tumače Ustav po principu “kad ti treba koristi, kad ne teba zaboravi na Ustav". Naslušali smo se njihovog lažnog moralisanja. 

Pored svega navedenog, odbornici koalicije ZBK neće davati legitimitet marionetskom pozorištu zvanom kotorska skupština. Čast i dostojanstvo nam zabranjuju da učestvujemo u skupštini kojoj kvorum čine oni koji su do juče jurišali na SPC i nadali se da će srpski narod traktorima iseliti iz Crne Gore, a sada se predstavljaju kao lokalpatriote i spasitelji Kotora. 

Podijeli na: