Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

07.07.2020
629

SAOPŠTENJE DSS-a

Prenosimo saopštenje Demokratske srpske stranke(DSS) koje je danas pristiglo u našu redakciju.

DSS u susret tzv. redovnim izborima, a ustvari vanrednim parlamentarnim i lokalnim izborima u Andrijevici, Budvi, Gusinju i Kotoru i postredovnim u Tivtu, aktivnosti režima doživljava kao najposprdniji igrokaz u režiji Đukanovićevog DPS –a?!

Svjedoci smo činjenice da nam, otac montegrinske nacije i njegova politička djeca svakodnevno „otvaraju“ mozak puneći nam ga statističkim podacima o preporodu Crne Gore, za vrijeme 30 godišnje autovladavine. Verbalna retorika o preporodu Crne Gore, koja je u stvarnosti samo njena rasprodaja i bogaćenje prve familije, sa kumovima i njihovim bočnim i pobočnim srodnicima, kumovima kumova, prijateljima prijatelja, dovela je do velikog „zadovoljstva“ i „nirvane“ vaskoliku opozicionu Crnu Goru, da ustane u samoodbrani ličnog i državnog dostojanstva!

Zato danas pored litija, molebana i drugih javnih okupljanja i protesta, imamo i nedvosmislene masovne strukovne spiskove podrške aktivnostima u očuvanju svetinja,nečemu čemu se narod oduvijek u odsudnom momentu obraćao za pomoć i zaštitu! Logično je da su ovdašnji evropejci sa taze donijetim zakonom da NN i MM mogu zaključiti istopolni brak, sa maternjim jezikom i MNE azbukom od 32 slova, sa forsiranjem latiničnog pisma, sa falsifikovanjem istorije, sa učenjem da ovo nije Crna Gora nego Montenegro, da mi nijesmo mi nego neko drugi, da...... i mnogo drugih da i sa, za rad daljeg opstanka na vlasti bukvalno spremni na sve.

Dokaza je na pretek! Vidjeli smo kako se na Vardarskoj, odnosno Varvarskoj skupštini, u Kotoru uspostavlja i dovodi pajserska vlast. Sada pratimo kako budvanska matematička većina uspostavlja pedrek vlast u Budvi, zabranjujući legalno izabranim odbornicima i legalnoj vlasti da rade posao za koje im je narod 2016. godine dao svoje povjerenje. Ustvari Kotor i Budva su samo pokazni poligoni ostatku Crne Gore na šta je režim sve spreman. Svakodnevno unižavajući najveći kapital koji nam je ostao - GLAS i naša volja da na izborima slobodno,bez mita i prijetnje,izaberemo novu vlast. Vlast, koja će uspostaviti pravu i pravnu CG. Vlast koja će pomiriti zavađene, koja će Crnu Goru sa puta stranputice i dodvorništva svakoj bjelosvjetskoj šuši i maruši vratiti sebi,da živimo od svojih resursa i poštenog rada! Crnoj Gori u kojoj se neće govoriti o klanovima sa ino i međunarodnih potjernica.

Stoga, Demokratska Srpska Stranka očekuje da se DJT, SDT i NKT bavi poslovima za koje su nadležni, da gone i kažnjavaju pajser i pendrek akcije, kao i kršenje somoizolacije od strane tivatskog gradonačelnika!

PREDSJEDNICA

Dragica Perović

Podijeli na: