Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

20.09.2024
332

SAOPŠTENJE BOJANA STANKOVIĆA, KANDIDATA ZA ODBRORNIKA SA LISTE VLADIMIR JOKIĆ-DOBAR GLAS- ZA GRADONAČELNIKA! (DEMOKRATE- PES)

“Pokret Evropa sad! je u potpunosti usmjeren ka održivom razvoju našeg grada i unapređenju kvaliteta života svih naših sugrađana. Naša misija je jasna – osigurati ekonomski napredak Kotora, podsticati dugoročni razvoj kroz inovativne inicijative i ulaganje u ljude, dok ćemo se posebno posvetiti poboljšanju životnih uslova socijalno ugroženih kategorija stanovništva.

Pokret Evropa sad okuplja mlade, obrazovane i prije svega poštene ljude koji svojim znanjem, iskustvom i energijom žele da doprinesu ubrzanom razvoju našeg grada.

Ekonomski razvoj kao temelj boljeg društva.

Ekonomski razvoj Kotora je jedan od ključnih prioriteta naše politike. Kroz niz konkretnih mjera, kao što su podsticanje lokalne privrede, unapređenje turističke ponude i stvaranje povoljnih uslova za privlačenje investicija, vjerujemo da možemo postići stabilan i održiv ekonomski rast.

Planiramo razvoj novih infrastrukturnih projekata koji će poboljšati saobraćajnu povezanost Kotora, čime će se omogućiti veća mobilnost, kako za građane tako i za turiste, što će dodatno podstaći rast lokalne privrede. Ulaganje u zelenu infrastrukturu, pametne tehnologije i održive energetske projekte stvoriće čvrstu osnovu za budućnost Kotora kao modernog i prosperitetnog grada.

Podrška svim generacijama – socijalna pravda i inkluzivna politika

Pokret Evropa sad posebnu pažnju posvećuje socijalnoj politici i unapređenju životnog standarda svih generacija. Stariji sugrađani mogu očekivati dodatnu podršku kroz unapređenje socijalnih usluga, dok će mladi imati priliku da ostanu u Kotoru, zahvaljujući našim programima za zapošljavanje i podsticanje start-upova. Verujemo da su mladi snaga naše zajednice i da je važno pružiti im sve neophodne uslove za profesionalni i lični razvoj.

Udruženim snagama ka boljoj budućnosti Kotora

Učešće Pokreta Evropa sad na zajedničkoj listi, koju predvodi Vladimir Jokić, garant je uspjeha i prosperiteta. Kroz zajedničko djelovanje, sinergiju iskustva i inovativnih pristupa, uvjereni smo da ćemo obezbijediti još kvalitetniji život za sve naše sugrađanke i sugrađane.

Neka vaš glas bude dobar glas za Kotor! “, stoji između ostalog u saopštenju.

Podijeli na: