Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

27.12.2021
1026

REAGOVANJE OO DNP KOTOR NA SAOPŠTENJE SINIŠE KOVAČEVIĆA, POTPREDSJEDNIKA OPŠTINE KOTOR

Prenosimo u cjelosti saopštenje OO DNP Kotor:

"Svi mi u životu imamo profesionalnu, radnu, životnu biografiju, a oni koji se bave politikom i političku biografiju, kao i priliku da o njima sud daju građani.

Koliko ko ima članova najbolje govori činjenica da je DNP parlamentarna stranka od svojeg osnivanja kako na nivou Crne Gore, tako i u Kotoru i u svim opštinama u kojima je učestvovala na izborima.

O potpisniku teksta kojeg su mu drugi sastavljali, Siniši Kovačeviću i o njegovoj političkoj podršci najbolje govori rezultat na lokalnim izborima 2016.godine kada je kao nosilac kotorske liste DEMOS-a dobio toliko glasova da mu je cenzus bio san.

Sada kada je ni kriv ni dužan, spletom okolnosti, postao potpredsjednik opštine jedini projekat koji realizuje na toj funkciji se zove – „sve kumove na funkcije“.

Tako je Kovačević postavio jednog kuma za odbornika, drugog kuma za sekretara za finansije, kumu-suprugu sekretara za finansije za člana Odbora direktora „Luke Kotor“, a očekujemo da će dobiti još jedno kumstvo jer je dobio mjesto tehničkog direktora u „Komunalnom“, dok je svoju suprugu „rasporedio“ u ANB.

Prije nego što je sticajem okolnosti zakačio mjesto potpredsednika, u radnoj biografiji mu je zapisano da je kao „uspješni“ privrednik prvo prodavao čajeve, a onda osnovao sopstvenu firmu za prodaju toalet papira koja je u blokadi.

Zato je potpuno jasno da je Kovačeviću nakon ovakvih privrednih poduhvata, isplativo biti i poltron. Izgleda da mu ta uloga najbolje i pristoji, a dobro se isplati i njemu i kumovima. No građani Kotora nikada nisu cijenili poltrone.

Sa ovim našim saopštenjem završavamo svaku javnu komunikaciju sa pomenutom osobom, jer nema nikakvo značenje, vrijednost ni težinu, kako u političkom tako i u svakom drugom smislu", navedeno je u saopštenju.

Podijeli na: