Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

22.07.2024
977

REAGOVANJE FK ADRENALIN NA SAOPŠTENJE OO DPS KOTOR

Povodom saopštenja OO DPS Kotor, reagovali su iz FK Adreenalin:
 

"Poštovani članovi DPS Kotor,

Zaista je veoma hrabro sa Vaše strane, a takodje i sramotno što ste odlučili da naš novootvoreni klub FK Adrenalin pokušati uvući u vaše političke igranke. 

 

Naš cilj kluba je jasan – pružiti svoj omladini priliku za sportski razvoj i pozitivne aktivnosti. 

Ako ste ljubomorni ili zavidni što nijesmo pohvalili DPS, možda je razlog u tome što Vi nijeste učinili ali baš ništa za naš klub, pa vjerovatno zbog toga i nijeste dobili pohvale sa naše strane. 

 

Ali, ako želite, rado ćemo Vama ostaviti naš broj žiro računa za eventualne donacije koje ćemo podrazumijeva se transparentno opravdati, a i obavijestiti javnost o tome koliko ste uplatili!

Ova ponuda nije otvorena samo za Vas, već baš za svakoga, tako da umjesto što pokušavate da nas uvučete u nešto dje nijesmo, Vi se možete mnogo ljepše izreklamirti preko nas!

Da razjasnimo: Mi nijesmo baš neka boranija da na nas baš svako može pružiti ruku kada mu je dosadno, a tek ne neko kome nijesmo ni vodu natrunili. 

Svako ko doprinese našem klubu biće pohvaljen zbog zasluženih razloga. 

Ako želite podržati naš rad, uplatite donaciju koja će biti isključivo korišćena za sportske aktivnosti, a mi ćemo zauzvrat pokazali našu transparentnost.

 

Iako ne pratimo političku scenu ipak ne možemo kazati da ne znamo da ste kao partija dovoljno godina na sceni da imate dovoljno resursa da podržite pravu stvar kao što je naš klub, ali ne očekujte Vi, a ni ostali da ćemo zauzvrat učinjeti nešto da se mi posle toga stidimo.

Takodje zasigurno nijesmo ušli u sve ovo da bi bili nečiji glasač, a razumjećete nas ako ne dopustimo ni napade na nas, a i ako se budemo znali odbraniti!

 

 

Srdačno,
FK “Adrenalin”

Podijeli na: