Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

26.07.2020
923

OO DPS KOTOR: JEDNOGLASNO ZA ODBORNIČKU LISTU, APRCOVIĆ NOSILAC

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Kotor, kao i njegov Izvršni odbor, jednoglasno su podržali prijedlog odborničke liste za predstojeće lokalne izbore koji će u Kotoru biti održani istovremeno sa parlamentarnim izborima, 30. avgusta 2020. godine. Nosilac pobjedničke liste DPS je Željko Aprcović, aktuelni predsjednik Opštine Kotor.

Rukovodeći se dobrom praksom DPS-a pri formiranju svake liste, i prijedlog odborničke liste kotorskog DPS predstavlja spoj najkvalitetnijih ljudi iz svih oblasti, koji će biti pouzdana garancija još jedne ubjedljive izborne pobjede i uspješne realizacije programa kroz koji će DPS obezbijediti dinamičan razvoj grada i tokom naredne četiri godine. Program je realno osmišljen i baziran na postojećim planskim i strateškim dokumentima, a za sve projekte od vitalnog značaja za Kotor obezbijeđena je podrška buduće Vlade koju će predvoditi DPS nakon pobjede na parlamentarnim izborima, kao i predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Na sastanku OO DPS Kotor, konstatovano je da je za samo godinu dana, otkad je DPS preuzeo vlast u ovoj opštini, urađeno mnogo kvalitetnog posla i infrastrukturnih projekata, koji značajno popravljaju kvalitet života građana Kotora. Nova lokalna uprava, predvođena DPS-om, uspjela je da sanira ogromne propuste ranije lokalne vlasti predvođene DF-om i Demokratama, a da istovremeno pokrene i završi nove projekte, što je još jedan pokazatelj sposobnosti i vizije programa DPS-a. Dosadašnje upravljanje gradskom upravom je, uz nove ideje i projekte, kao i podsticaje i podršku sa državnog nivoa, model po kojem Kotor treba da nastavi svoj dinamičan ekonomski i društveni razvoj, čak i u uslovima trajuće pandemije koronavirusa, koja pogađa čitav svijet i sve segmente društva.

OO DPS Kotor će narednih dana dodatno intenzivirati dosadašnje partijske aktivnosti, kako bi aktivisti što bolje upoznali građane sa izbornim programom partije, sastavom odbornika koji će ih zastupati u opštinskoj Skupštini i što efikasnije sproveli izbornu kampanju uz poštovanje svih preporuka NKT Vlade Crne Gore.

Sastankom OO DPS predsjedavala je predsjednica Tatjana Stanovčić, a prisustvovao je i koordinator za Kotor ispred Predsjedništva DPS Branko Čavor.

(Saopštenje OO DPS Kotor)

Podijeli na: