Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

27.05.2020
913

ODRŽANA SJEDNICA OO DPS KOTOR

Sjednica Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Kotor održana je u utorak uveče uz poštovanje svih mjera i preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za borbu protiv zaraznih bolesti (NKT).

Članovi Opštinskog odbora dali su punu podršku Vladi Crne Gore i njenim institucijama u zajedničkoj borbi protiv pandemije izazvane virusom COVID-19. Crna Gora je zvanično prva „corona free“ destinacija u Evropi i to zahvaljujući požrtvovanom radu svih državnih institucija, kao i odgovornosti svih građana Crne Gore koji su pokazali jedinstvo u ovom, za sve nas, izazovnom vremenu.

Takođe, data je puna podrška nastavku realizacije Izbornog programa DPS koji smo ponudili građanima Kotora na prethodnim lokalnim izborima, a koji smo u prilici da realizujemo tek nakon prošlogodišnjeg preuzimanja vlasti u gradu. Nova lokalna uprava je u prethodnom periodu pokazala da ima sluha za potrebe svih građana Kotora. 

Kotor je uspio, u poslednjih deset mjeseci, da se oporavi od nedjela bivše vlasti, a ubijeđeni smo da će isto tako uspjeti da se oporavi i od posledica globalne pandemije. Uz set ekonomskih mjera Vlade Crne Gore i onih koje je preduzela lokalna samoprava vjerujemo u brzi ekonomski oporavak.

Na kraju, iskazano je zadovoljstvo povodom samoorganizovanja  mladih sugrađana koji su na  civilizovan, odgovoran i primjeren način proslavili Dan nezavisnosti u Kotoru.

Opštinski odbor DPS Kotor oštro osuđuje vandalske istupe neodgovornih pojedinaca koji su prije nekoliko dana oskrnavili prostorije Doma kulture na Trojci i time izazvali revolt mještana i šire javnosti.

Sjednici su prisustvovali koordinator u ime Predsjedništva, Branko Čavor i član izvršnog odbora DPS-a Crne Gore, Andrija Radman.

(Saopštenje Opštinskog odbora DPS-a Kotor)

 

 

Podijeli na: