Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

29.05.2023
398

KOALICIJA ZAJEDNO: ŠAVNIK NAM JE POKAZAO KAKO SE BRANI DOSTOJANSTVO CRNE GORE, ZAJEDNO ĆEMO POBIJEDITI 11. JUNA

“Vertikalu antifašizma, naše državotvornosti, građanske i multietničke Crne Gore niko ne može dovesti u pitanje, zato što glas za ovu koaliciju je glas za sigurnu i stabilnu Crnu Goru. Zato što glas za ovu koaliciju je glas za građansku, multinacionalnu i evropsku Crnu Goru. Za nas znate da glasove koje nam povjerite nećemo prodati i da ih nikada nećemo prenijeti na oltar izdaje Crne Gore”, poručio je Danijel Živković, nosilac liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” sa tribine održane u Šavniku.
U srdačnoj atmesferi, u punoj sali on se okupljenim Šavničankama i Šavničanima posebno zahvalio, jer su, kako je ocijenio, u prethodnom vremenskom periodu bili svojevrsan stub odbrane Crne Gore.
“Devet izbornih ciklusa, devet nasrtaja na demokratiju u Crnoj Gori. Devet udara na izborni ciklus i vladavinu prava, bez adekvatne reakcije institucija i sa ozbiljnim pritiskom sa strane. Samo gorštački hrabri ljudi mogu odoljeti takvom pritisku. I ja vam se ovom prilikom duboko zahvaljujem što ste pokazali snagu i hrabrost, čega šavničkom kraju vjekovima unazad nikad nije manjkalo”, rekao je v.d. predsjednika DPS-a, a zatim nastavio.
“Pokazali ste da bez obzira kako rade institucije Crne Gore, vi vaspitano i kulturno čuvate dostojanstvo šavničkog kraja i dostojanstvo Crne Gore. To se tako i pokazuje, a mi drugačije niti znamo niti umijemo. Pokazali smo i kada treba stati na crtu nekim nevaspitanim, nekulturnim i oholim ljudima koji su došli vama ovdje u Šavniku da određuju i uređuju pravila”, kazao je Živković.
On se potom osvrnuo na aktivnosti Ministarstva unutrašnjih poslova.
“Sve ono što rade ovih i prethodnih dana iz Ministarstva unutrašnjih poslova, a pokušavaju da ispisuju ljude iz biračkog spiska, one koji žive u ovom kraju, koji su se tu rodili i koji tu stvaraju, neće im pomoći da nas skrajnu sa vlasti. Ostaćemo čvrst oslonac vlasti, a Jugoslav Jakić će ostati predsjednik Opštine Šavnik”, navodi se, između ostalog, u saopštenju  Živkovića.

Koalicija “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada – Danijel Živković“
 

Podijeli na: