Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

23.10.2021
875

DRAŠKOVIĆ: KO RAZGRAĐUJE KOTORSKI BAZEN?

U cjelosti prenosimo saopštenje predsjednika OO Liberalne partije Kotor Vida Draškovića:

Grad gradila prokleta Jerina, grad gradila i izgradila, braća Mrnjačevići gradili Skadar na Bojanu gradili i izgradili, i ako je vila razgrađivala ono što su preko dana izgradili. Ko razgrađuje kotorski bazen? Vila nema, ali izgleda da nekome smeta uspjeh kotorskog vaterpola. Napominjem da se ne zaboravi kotorski vaterpolo klubovi Primorac i Cattaro uz ženski rukometni klub Budućnost su jedini crnogorski klubovi sa evropskim trofejima. Morali se u njega nešto ugraditi, ka u Skadar, da bi se izgradio? U kotorski bazen se ugrađuje talenat generacija  đece kotorske koja nemaju uslova da nastave kontinuitet uspješnog bavljenja plivanjem i vaterpolom. Ka što ozeba očekuje sunce građani su vjerujući obećanjima očekivali završetak radova na bazenu. Puštit će se u funkciju prvoga, dođe prvi tada čusmo završiti će se petnaestog, petnaestog rekoše biće prvog. Tako od prvog do petnaestog, od petnaestog do prvog prolaze mjeseci i tako uđosmo u petu godinu, a da u bazen nikako da uđu vaterpolisti i plivači.

Najbolji ambasadori Crne Gore su sportisti, među kojima su perjanica vaterpolisti koji su izdigli crnogorsku zastavu uz intoniranje crnogorske himne na sportski olimp. Vaterpolisti ponikli u kotorskim klubovima su dali značajan doprinos ovim uspjesima afirmišući grad i državu. Svojim sportskim rezultatima, vaterpolista iz kotorske vaterpolo škole, zavrijedio je mjesto u kuću slavnih.

Vila nema da razgrađuju izgrađeno, pa se postavlja pitanje u čijem je interesu da se spriječi dalji uspjeh kotorskog vaterpola i afirmacija grada i države?

Kako na drugi način objasniti činjenicu da je toliko vremena proteklo na rekonstrukciji kotorskog bazena, nego da je nekome u interesu da kotorsku djecu odvoji od plivanja i vaterpola, na štetu kotorskoga pa i crnogorskoga vaterpola?

Predsjednik OOLPCG Kotor

Vido Drašković

Podijeli na: