Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

05.10.2023
1405

DRAŠKOVIĆ: PREDSJEDNIK JOKIĆ DIRIGUJE RAŠTIMOVANIM ORKESTROM

Predsjednik Opštine Kotor Vladimir Jokić diriguje raštimovanim orkestrom, ocjenjuje predsjednik Opštinskog odbora Liberalne partije Crne Gore Kotor, Vido Drašković.

Kako se navodi u saopštenju proslijeđenom Radio Kotoru, nikako da “odsviraju Program rada“ za 2023. godinu iako je godina na izmaku.  

“Centar za kulturu Nikola Đurković, DOO Vodovod i kanalizacija Kotor, AD Luka Kotor, Srednja pomorska škola. Kako koji direktor ode, iz orkestra ispadne po neka truba, koju mijenjaju rezervni instrumenti. Ovaj orkestar oslobodilaca škripi, ali se još ne raspada. Iz dana u dan zasmijava građane/ke”, kaže Drašković i dodaje da je prošla treća godina četvorogodišnjeg mandata ovih oslobodilaca, a pojedini sekretari još ne znaju što je posao njihovih sekretarijata.

“Tako uradi prijedlog programa, predloži ga skupštini na usvajanje i na samoj sjednici ga povuče sa dnevnog rada, uz objašnjenje da taj program nije iz nadležnosti njegovog sekretarijata. Iz sekretarevog obrazloženja se može zaključiti da ni ministri Vlade, koju čine oni koji su nas oslobodili svakog dobra, dosta toga ne znaju što je njihov posao”, smatra Drašković.

Kako je rekao, pohvaljuje rad predsjednika Vlade koji se grčevito bori za zaštitu državne imovine, kada je u pitanju jedrenjak Jadran.

“Međutim, to nije bio slučaj kada je bilo u pitanju crnogorsko kulturno nasljeđe-manastiri i crkve. U tom slučaju, bio je široke ruke i jednim potpisom ih pokloni Srpskoj pravoslavnoj crkvi. Ministar unutrašnjih poslova, koji se hvali kako je hrabro ušao u obračun sa orgsanizovanim kriminalom i korupcijom, zaboravlja da je posao ministarstva i da štiti. Ne znamo kakva je sudbina zaplijenjenih cigara iz Bara koje su trebale biti spaljene. Po riječima predsjednika Vlade koji je prisustvovao spaljivanju dijela tih cigareta, nijesu spaljene sve i gubi im se trag, Evo ko nas vodi u Evropu praćen ovim orkestrom”, navodi se, između ostalog, u saopštenju predsjednika Opštinskog odbora Liberalne partije Crne Gore Kotor Vida Draškovića.
 

 

Podijeli na: