Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

30.05.2023
398

DR STANIĆ: NIJE NAJVEĆE ZLO ŠTO JE ĐUKANOVIĆ POHARAO CRNU GORU, VEĆ ŠTO JE IZA NJEGA OSTALO TOLIKO MRŽNJE I PODJELA

Predsjednik Pokreta za Pljevlja i kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ dr Novica Stanić obraćajući se građanima poručio je:
„Nije najveće zlo što je Milo Đukanović poharao Crnu Goru, mnogo je veće zlo to što je iza njega ostalo toliko mržnje i podjela u Crnoj Gori. Prva stvar koju nova vlast mora da uradi je da pomiri Crnu Goru.“
Nosilac liste „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Dejan Vukšić govoreći o prioritetima koalicije osvrnuo se na zdravu porodicu i očuvanje tradicije:
„Zdrava porodica i čuvanje naše tradicije su osnove svega. Nema ekonomskog prosperiteta bez zdrave i jake porodice. Zdrava porodica je temelj našeg bića, temelj našeg djelovanja i temelj ekonomske sigurnosti i nezavisnosti.
Da bi odbranili taj naš osnovi princip mi smo se i uključili u politički život Crne Gore.“
Predsjednik Prave Crne Gore i kandidat za poslanika „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Marko Milačić kazao je:
„Tri godine sam se trudio da predlažem zakonska rešenja za dobrobit svakog građanina Crne Gore. Donijeli smo brojna rešenja, promijenili brojne zakone, pomogli osobama sa invaliditetom, asistentima u nastavi, promijenili krivični zakonik, nedavno predali u skupštinsku proceduru Rezoluciju o osudi zločina u Murinu i brojne druge stvari.
Za razliku od drugih mi imamo pravo da nešto obećamo, jer sve što smo radili u prethodne tri godine uradili smo kako treba. Zbog toga vam nećemo pričati prazne priče“.
Predsjednica Skupštine Opštine kotor i kandidatkinja za poslanicu „Narodne koalicije – Složno i tačka“ Maja Mršulja poručila je:
„Samo sloga i snaga zajedništva, iskrene i dobre namjere ljudi mogu uspjeti. To se vrlo lako može prepoznati u svakom čovjeku. Narod najbolje vidi ko su njegovi predstavnici koji rade i radiće za bolje sjutra svig građana, u odnosu na one koji imaju prvenstveno lični interese, pod plaštom narodnih i koji vješto, decenijama, vođeni dugogodišnjim iskustvom ostvaruju svoj, a ne narodni interes.“
(Medijski tim Narodne koalicije – Složno i tačka)

Podijeli na: