Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

24.03.2022
437

DPS: POLITIČKA KORUPCIJA, OSMIŠLJENA U BEZBJEDNOSNO-OBAVJEŠTAJNIM KRUGOVIMA

Lokalna vlast koju čine svi konstituenti na čelu sa Demokratama i DF-om doveli su grad Kotor, drugi put, u vanredno stanje funkcionisanja lokalne uprave i na taj način još jednom ponizili sve građane Kotora.

Odbornici DPS-a u lokalnom parlamentu u kontinuitetu su ukazivali na pogubnost politike lokalne vlasti i apelovali na izvršavanje svojih obaveza prema interesima građana Kotora. Dio svih odluka i aktivnosti našeg Kluba odbornika, bila su i dva odbornika koja su danas otvoreno stali na stranu najgore vlasti u viševjekovnoj istoriji grada Kotora.

I nije slučajno odabran ovaj trenutak kada je grad Kotor bio pred novim izborima zbog katastrofalnih odnosa u vladajućoj koaliciji koja služi interesima druge države. Imamo indicije da se radi o najbrutalnijem i naprizemnijem primjeru političke korupcije i izdaje nacionalnih interesa, do sada nezabilježenom u političkom životu Kotora i Crne Gore.

DPS će znati kako da odbrani interese Kotora i države Crne Gore kroz beskompromisnu borbu za interese svih građanki i građana na našem evropskom putu.

Poručujemo svima koji učestvuju u ovoj nečasnoj radnji da će dobiti odlučan odgovor partije koja je uvijek afirmisala prave vrijednosti i demokratske principe u donošenju odluka.

Pozivamo sve odbornike u lokalnom parlamentu, ma kojoj političkoj partiji pripadali, da ne učestvuju u ovoj sramnoj političkoj trgovini, osmišljenoj u bezbjednosno–obavještajnim kuhinjama, koja za cilj ima da odvrati Kotor i Crnu Goru od evroatlantskog puta i priloži je u naručje velikosrpskog nacionalizma.

U bezbjednosnoj situaciji u kojoj se nalazi čitava Evropa zbog rata u Ukrajini, i sve češćih nasrtaja na Crnu Goru od strane bezbjednosnih službi nama nedobronamjernih država, ovaj čin političke izdaje i korupcije je bez presedana i ima dodatnu težinu.

Nastavićemo da se borimo za interese Kotora i Crne Gore, jer je naša partija uvijek bila na pravoj strani istorije, a svi oni koji izdaju interese naših građana završiće u političkoj prošlosti i snositi posljedice koje slijede zbog takvog djelovanja.

Opštinski odbor DPS Kotor 

Podijeli na: