Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

09.07.2024
1309

DPS KOTOR: 190 NEISTINA VLADIMIRA JOKIĆA

Prenosimo saopštenje Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Kotor:

“Od Meriota ništa. Mövenpick biće, ali još jedno ništa. Izletište na Vrmcu i proširenje ulice Iva Brkanovića slučajno pomenuto, a namjerno zaboravljeno. Novih parking mjesta ni na vidiku. Kanalizaciona mreža Prčanj-Stoliv, Risan-Perast, čekamo početak radova već 4 godine? Što ćemo sa sanacijom bedema i fontanom kod Dojmija? Od najavljenih 190 projekata za 2023. (kako je predsjednik Opštine najavio u intervjuu za Lokalni javni servis 30. 12. 2022.) u našem gradu nije se realizovalo skoro ništa, ni na polovini 2024. godine (Link: https://radiokotor.info/clanak/drustvo/joki%C4%86-najavio-brojne-projekte-u-2023.-godini,-koju-%C4%86e-do%C4%8Cekati-na-trgu-uz-koncert-zdravka-%C4%8Coli%C4%86a--/0)

Pompezne najave, obećanja i gotovo 190 neistina morate objasniti građanima Kotora. Ne kažemo da baš ništa nijeste uradili, ne možemo i mi to da krijemo od naših sugrađana. Jeste. Poboljšali su se imovinski kartoni, a vi najbolje znate čiji. Za vas je mnogo i 190 glasova, a ne 190 projekata. Toliko posla nijeste uspjeli završiti od 2016, a ne za jednu godinu. 

Od Kabineta ste napravili rođendaonicu, a od grada ilegalnu deponiju. Uostalom, malo ste uradili kad je sve stalo u jednom saopštenju. 

Zanima nas hoćete li još jedanput, onako odvažno, svu krivicu preuzeti na sebe, kako ste to uradili nebrojeno puta do sada, bezuspješno štiteći loš rad ,,reformisanih“ opštinskih službi i njihovih rukovodioca.

Političku korupciju i ucjene i da ne pominjemo.

Što se tiče organizovanja muzičkih hepeninga, skidamo kapu – napredovali ste od baletskih predstava sa 3 gledaoca. Leba i igara, jer to je ono što po vašem mišljenju ovom narodu treba, a za projekte ako i kad bude.

Ono što ste u intervjuu za Lokalni javni servis kazali na početku je zapravo jedina istina, samo što se odnosi na ovu, a ne na prošlu godinu: ,,Mislim da će ovu godinu najbolje označiti njen kraj, bar kad je u pitanju reforma lokalne samouprave.”

I kako bi vi rekli: “Časti mi”, izbori su sve bliži!

Opštinski odbor DPS Kotor

 

Podijeli na: