Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Politika

07.06.2023
442

ALEKSA I DRITAN: MI ILI MAFIJA, NEMA NIŠTA IZMEĐU

Aleksa i Dritan su srdačno dočekani od strane stanovnika opštine Plužine, opštine koja je bogata prirodnim i turističkim resursima, sa kojima su razgovarali o ključnim temama.


Predsjednik Demokratske Crne Gore kao i nosilac izborne liste "Aleksa i Dritan, HRABRO se broji !" zahvalio se prisutnima na toploj dobrodošlici i istakao da taj sjeverni dio Crne Gore ima izuzetne potencijale koje treba kvalitetno iskoristiti.

,,Mislim da Plužine mogu takođe da budu metropola crnogorskog turizma i da će Plužine biti metropola crnogorskog turizma. Neka imamo što više metropola turizma, je li Bog dao i na primorju i na sjeveru, mi treba da diverzifikujemo turizam jer imamo komparativne prednosti koje nam je Bog dao u mnogo opština i da to prosto iskoristimo u interesu naroda. Jedno je veoma važno, turistički ste veoma potentni i to koristite, a moramo zajedno to još bolje da iskoristimo u narednom periodu. Drugo što je važno, gdje imate veliku prednost, jeste energetika i hvala vam na energetskom doprinosu koji dajete, jer u značajnom dijelu zahvaljujući vama i zahvaljujući Pivi mi smo ove godine bili u stanju da ne povećavamo cijenu električne energije, praktično i gotovo jedina zemlja u Evropi koja nije povećala cijene električne energije i koja je uredno snabdijevala građane, koja je pokazala energetsku i održivost i profitabilnost, a mi možemo biti energetski još profitabilniji" – kaže Bečić.

On je takođe pohvalio odgovoran i predan rad menadžmenta Elektroprivrede Crne Gore.

,,Očekujem zaista i dalje uspjehe od veoma predanog i odgovornog menadžmenta Elektroprivrede Crne Gore koji je za ove dvije i po godine pokazao i veliku mudrost, odgovornost, ozbiljnost i domaćinski pristup koji se mjeri stotinama miliona prihoda u trenucima kada mnoge energetske kompanije u Evropi bilježe milijarde gubitaka, ali to pokazuje da su najvažniji ljudi. Kada su ljudi na mjestima odlučivanja, ali ne jedan čovjek, treba nam na stotine i hiljade poštenih funkcionera, rukovodilaca na lokalnom i državnom nivou da ovu zemlju oporavimo, da korupciju pobijedimo, da sivu ekonomiju suzbijemo, jer to automatski znači stotine miliona eura u džepove građana Crne Gore, a to automatski znači i nove vrtiće i škole i veće plate i penzije i sve ono što je u interesu građana", naglasio je on.

(navodi se, između ostalog, u saopštenju koalicije ''Aleksa i Dritan, HRABRO se broji !'')

 

Podijeli na: