Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Kultura

19.05.2023
273

ZA ŠEST DANA POČINJE DRUGO IZDANJE CIM FORUMA U KOTORU

CIM Forum, Kotor 2023, će u periodu od 25.do 28.05.ugostiti preko 50 panelista i predavača iz oblasti marketinga, komunikacija, umjetnosti i medija. Oko 35 panela i predavanja na teme poput “Kako se finansiraju lokalni mediji”, “Država kao brend”, “Skriveni svijet sportskog menadžmenta”, “Lažne vijesti i teorija zavjere”, “Od pisaće mašine do vještačke inteligencije” renomirani stručnjaci i predavači iz svojih oblasti daće odgovore na mnoga pitanja aktuelna u savremenom društvu, kao i praktične primjere bogatih iskustava koja su stekli tokom svojih karija.

„Drugo izdanje CIM Foruma značajno je proširilo izbor tema koje će sigurno zainteresovati najširu javnost Mediji i kreativne industrije su značajni pokretači mnogih dobrih procesa u društvu. Razgovaraćemo i diskutovati o raznim temama koje su vezane za medije i njihov rad, odnos biznisa i filmske industrije, razvoju brendova kroz komunikacije i marketing, ali i o kulturnom nasleđu i našoj odgovornosti prema njemu.
Sve su ovo aktuelne i značajne teme koje otvaraju pitanja o mnogim izazovima sa kojima se surećemo u društvu u kojem živimo i okruženju kojem radimo. Svi učesnici su pokretači dobrih stvari i promjena u svojim oblastima jer kroz svoje iskustvo i rad uticali da naše društvo ide naprijed“ – saopštila je Kristina Gačević, izvršna direktorica CIM Foruma.

Pored CIM Awardsa koji nagrađuje najbolje i najkreativnije projekte, ove godine organizator je u saradnji sa lokalnim emiterom Radio Kotorom obezbjedio poseban segment u vidu fantastičnih masterclass-a namijenjenih studentima koji tek treba da zakorače u profesionalne vode, kao i druga važna edukativna predavanja u sklopu koncepta CIM INDEX.

Odgovornost prema društvu je neizostavan segment ovog foruma pa će se organizovati i CIM Bazar gdje će svoje umjetničke radove donirati poznati crnogorski umjetnici, a čitav prihod biti usmjeren u dobrotvorne svrhe.

Podršku forumu su pružili Opština Kotor, Turistička organizacija Kotor i JU Kulturni Centar "Nikola Đurković" Kotor, NLB Banka, VISA, Crnogorski Telekom, Idea, Pivara Trebjesa, Coca-Cola Crna Gora, kao i Investiciono-razvojni fond Crne Gore i British Council.

Više informacija možete naći na našem zvaničnom sajtu: www.mediaforum.me

Podijeli na: