Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Kultura

26.05.2023
645

U KOTORU OTVOREN CIM FORUM 2023

U Kotorskom Kulturnom centru sinoć je svečano otvoren CIM FORUM 2023. koji će do 28. maja, ponovo okupiti najistaknutija imena iz oblasti kreativnih, medijskih, marketing i ostalih komplementarnih industrija iz Crne Gore i regiona.

Prisutne su pozdravili potpredsjednik Opštine Kotor Nebojša Ševaljević, u ime TO Kotor direktor Jovan Ristić, a ispred Kulturnog centra "Nikola Đurković" Marija Čolpa.

Obratili su se i predstavnici sponzora, a u muzičkom dijelu programa učestvovao je Gradski hor kojim je dirigovala Dušica Ćetković.

Podsjećamo, prošlogodišnji CIM FORUM 2022. ugostio je poznata lica poput Zorana Kesića, Aleksandra Trifunovića, Olivere Kovačević, Domagoja  Zovaka, Gorana Milića, The Books of Knjige, Marčela i mnoge druge istaknute ličnosti iz marketinga, komunikacija, umjetnosti, medija i gejminga.

Neprocjenjiva iskustva, znanja i diskusije, začinjena smijehom i pozitivnom energijom dijelila su se danima tokom CIM foruma, a Kotor je osvojio srca svih prisutnih.

CIM FORUM 2023. donosi još bolji program, još interesantnije teme, druženja i fenomenalne žurke ambijentu između mora i planina. Među istaknutim ličnostima biće i Srđan Šaper, Dino Rađa, Danijela Trbović, Voja Žanetić, Braća Zamurović, Melkior Bašić, Marija Vićić, Feđa Štukan, Srdan Golubović, Zijah Sokolović, Andrija Rusan, Nikola Novaković, Muamer Adžović, Miško Strugar, Janko Ljumović, Dubravka Drakić, Jovan Spahić,  Ivan Westerveen, Irena Radović i mnogi drugi koji će sve prisutne provesti kroz put svog razvoja, podijeliti sva svoja iskustva, diskutovati o interesantnim temama koja su od značaja za svijet medija i kreativnih industrija. Ovo su samo naka od sjajnih panelista koja će učestvovati na ovogodišnjem forumu.

Generalni pokrovitelj CIM Foruma su:  Opština Kotor, Turistička organizacija Kotor, Centar za kulturu Kotor. Oficijelna banka : NLB Banka, Oficijelna kartica: Visa card, Partner za gušt: Idea

Podijeli na: