Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Kultura

17.08.2020
752

PROGRAM ZA OVU SEDMICU OTVORENI KOTORSKI TRGOVI

U okviru programa OTVORENI KOTORSKI TRGOVI u organizaciji opštinskog Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti, NVO “Koltrina” organizuje program pod nazivom “Dobrodošli u grad djece – pronađi oriđinala” od 11 sati u Pomorskom muzeju Crne Gore Kotor. Nastup Folklornog ansambla “Nikola Đurković” zakazan je za 20 sati na Trgu od oružja.

Sjutra (utorak, 18. avgust) od 10 do 11 sati kod crkve Sv. Klare/Antona biće održan koncert klape Incanto. NVO “Koltrina” sa svojim programom “Dobrodošli u grad djece – pronađi oriđinala” u Pomorskom muzeju Crne Gore Kotor ponovo je od 11 sati. Eleonora Apollonio Kocka održaće radionicu “Linijom i bojom” od 15 i 30 do 18 sati kod crkve Blažene Ozane.

Program NVO “Koltrina” “Dobrodošli u grad djece – pronađi oriđinala” održaće se i u srijedu, 19. avgusta od 11 sati u Pomorskom muzeju Crne Gore Kotor. Manifestacija “Smijehom u srijedu “ Teatra 303 održaće se istog dana od 22 sata na Pjaci od kina. U četvrtak, 20. avgusta od 10 do 11 sati NVO “Klarinet” organizuje Festival uličnih svirača po trgovima Starog grada. Program “Dobrodošli u grad djece – pronađi oriđinala” u organizaciji NVO “Koltrina” održaće se od 11 sati u Pomorskom muzeju Crne Gore Kotor, a radionica “Linijom i bojom”  Eleonore Apollonio Kocke od 15 i 30 do 18 sati kod crkve Blažene Ozane.

NVO “Klarinet” u petak, 21. avgusta od 10 sati organizuje Festival uličnih svirača po trgovima Starog grada. Zatim, Udruženje ljubitelja stripova “Hercegnovski strip festival” na Pjaci od kina od 9 do 11 i 30 organizuje izložbu Hercegnovskog strip festivala.

U subotu, 22. avgusta i u nedjelju, 23. avgusta od 10 do 11 sati očekuju vas ulični svirači po trgovima Starog grada. Program OTVORENI KOTORSKI TRGOVI u nedjelju se nastavljaju radionicom NVO “Koltrina” “Dobrodošli u grad djece – pronađi oriđinala” od 11 sati u Pomorskom muzeju Crne Gore Kotor. Od 8 i 30 do 12 sati Nedeljko Simanić će na Pjaci od kina održati radionicu pod nazivom “Pjaca od piture”. Jelena MIjanović upriličiće program “Kotorske note” istog dana od 19 i 30 do 20 i 30 na Pjaci od brašna, a od 21 sat na Pjaci od kina koncert Vlada Vrbice - Jam Session i Four blues drivers-a sa prijateljima.

 

 

Podijeli na: