Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Kultura

06.10.2021
481

GOJKOVIĆ: SVE ŠTO SE PRIKAZUJE U REGIONU, IMA I U KOTORSKOM KINU BOKA

Ovih dana je veoma živo u kotorskom kinu „Boka“,a to nam potvrđuje i upravnik Perica Gojković, koji nam je govorio o predstojećem repertoaru i radovima na objektu kultnog bioskopa.

 „Filmska jesen je kod nas zaživjela. Film „Toma“, posvećen legendarnom pjevaču Tomi Zdravkoviću, obara sve rekorde gledanosti.

U dva serijala imali smo 16 projekcija, a kuriozitet je da se zadnjeg dana prikazivanja, kotorskoj publici poklonio i glumac Andrija Kuzmanović, koji je ispraćen dugotrajnim aplauzom.

Zbog velikog interesovanja,ovaj film će ponovo biti prikazan u trećem serijalu 11,12. i 13. oktobra, ukupno 6 projekcija“, navodi Gojković i najavljuje bogat repertoar i narednih dana.

 „Od četvrtka 7. do nedjelje 10. oktobra, publiku očekuje najnoviji film o James Bondu „Nije vrijeme za umiranje“.

U toku je Dječja nedjelja, sa jutarnjim projekcijama u 3D formatu, koje su kod djece izazvale oduševljenje, a od nas su najmlađi dobili poklon u vidu gratis ulaznica.

I u narednom periodu očekuju nas brojni filmski hitovi, izdvajam ostvarenja „Posljednji dvoboj“, “Nepopravljivi Ron“, “Rogovi“, “Vječni“, “Moje slatko čudovište“, “Enkanto“, “Nebesa“, “Porodica Adams 2“, “Fabrika snova“ i mnogi drugi.

Gojković je u razgovoru za naš program istakao da se publika u Kotoru vratila velikom platnu,jer naš grad to zaslužuje i zbog toga jer ima bogatu filmsku tradiciju.

Da bi se publika osjećala prijatno u kinu „Boka“, dosta toga je urađeno na infrastrukturi.

„Promijenili smo krov,dobili novu opremu, u završnoj su fazi stolarski radovi,ulazna vrata i prozori sa Pjace od kina biće zamijenjeni novim, a u planu je i zvučna izolacija.

Pozivam publiku da dođe u kino Boka, jer sve što se daje u regionu, može se vidjeti i kod nas“, zaključio je Gojković za lokalni javni emiter.

Podijeli na: