Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Kultura

20.08.2023
1553

CETINSKI: KOTOR JE POKAZAO SVOJE SRCE (AUDIO)



Tekst: Biljana Marković
Foto: Radio Kotor / B.M.

U okviru tradicionalne manifestacije “Bokeška noć”, sinoć je koncert održao poznati pjevač Toni Cetinski.

Trg od oružja bio je tijesan da primi sve koji su željeli da čuju hitove ovog reginalno popularnog muzičkog izvođača.  

Publiku je, između ostalih, razgalio svojim hitovima “Opet si pobijedila”, “Kad žena zavoli”, “Onaj ko te ljubi sretan je”, ali i pjesmama Dina Dvornika, te inostranim rok kompozicijama.
    
“Kiša nas ipak nije omela da održimo koncert, što je odličan pokazatelj da smo svi bili željni ovoga. Kotor je pokazao svoje srce, isto kao što smo mi dali svoje srce na pozornici. Hvala takođe i onima koji nisu iz Kotora, a bili su večeras sa nama”, kazao je Cetinski ekskluzivno za Radio Kotor.
 
Dodaje da poslije koncerta u Kotoru odlazi na kraći odmor. Zatim će uslijediti koncerti u Beogradu i Novom Sadu, u hali “Spens”.

Radiće, kaže, i na novom projektu.
U međuvremenu će, najavljuje, objaviti duetsku pjesmu.

“Duet će sve iznenaditi. Za tu pjesmu se danas počeo raditi animirani spot. Dali smo vještačkoj inteligenciji da ga snima. Jedva smo dočekali umjetnu inteligenciju da ne moramo ići na snimanja spotova. Malo ćemo se poigrati sa tim. To više nije budućnost, to je sadašnjost”, konstatuje pjevač.

Bez obzira na brojne nastupe, vremena za odmor, poručuje, uvijek nađe.

“Nakon toliko godina smo naučili kako rasporediti koncerte, kako odmor. Supruga i ja smo od prošlog koncerta imali četiri dana odmora u Biogradu na moru. Sada evo koncert u Kotoru, pa opet par dana odmora”, rekao je Cetinski.

Za koncerte, ističe, nema “posebnih” priprema.  

“Mogao bih još malo kondicije nabaciti. Na tome ću sada malo poraditi. Inače, to se radi kada su velike turneje, arene. Tada se trenira po programu i baš se radi na kondiciji”, kazao je Cetinski za naš radio.   

Razgovor možete poslušati na linku Jutarnji magazin Grad.

Podijeli na: