Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Ekonomija

19.03.2021
1550

U FLOTI EASTERN PACIFIC-a PLOVI I M/B KOTOR BAY

U floti poznate kompanije Eastern Pacific Shipping Pte. Ltd. (EPS) iz Singapura nalazi se i m/b Kotor Bay. Pored ostalih poznatih pomorskih nacija EPS zapošljava i stručan kadar iz Crne Gore, kako na brodovima tako i u kopnenim službama. Kako prenosi sajt Udruženja pomorskih kapetana Crne Gore https://captainsmontenegro.me/ u EPS bi voljeli da se još više pomoraca iz Crne Gore pridruži ovoj brzorastućoj multinacionalnoj kompaniji.

„Posebno mjesto u dinamičnoj floti pripada kontejnerskom brodu m/b Kotor Bay izgrađenom 2009. godine. Brod od 8.500 TEU nazvan je po čuvenom Bokokotorskom zalivu kao omaž osnivaču EPS-a koji je volio zadivljujući spoj čistog i plavog mora i strmih planina kao i prelijepu mediteransku klimu.

M/b Kotor Bay predstavlja poseban dio naslijeđa EPS-a u vrijeme kada se kompanija brzo širi. Do danas EPS ima preko 40 naručenih novih savremenih brodova kontejnera, brodova za rasute terete i tankera. Većina ovih brodova će biti na pogon sa dvostrukim gorivom, a napajaće se čistijim alternativnim brodskim gorivima poput LNG-a, TNG-a, etana, metanola i amonijaka. EPS je ponosan što zapošljava stručan pomorski kadar iz Crne Gore, kako na brodovima tako i u kopnenim službama. Oni su suštinski dio rastućeg tima i voljeli bi da se više pomoraca iz Crne Gore pridruži ovoj multikulturalnoj kompaniji. Za one koji žele da imaju karijeru zasnovanu na budućnosti i da ostvare svoj puni potencijal kod ove vodeće brodske kompanije, molimo posjetite www.epshipping.com.sg/carrers/at-sea/ „, stoji u informaciji.

Sa istorijom koja traje 60 godina, Eastern Pacific Shipping Pte. Ltd. (EPS) je vodeći brodar posvećen zelenom i tehnološkom rastu industrije.

„Sa sjedištem u Singapuru u poslednjih 30 godina, EPS ima misiju da bude siguran i efikasan prevoznik po izboru za brodarsku industriju. U ispunjavanju te misije EPS ima 5.000 kvalifikovanog i posvećenog pomorskog kadra i osoblja u kopnenim službama koje nadgleda flotu od 15 miliona tona nosivosti u tri osnovna segmenta: kontejnere, brodove za rasuti teret i tankere.

EPS-ov tim u kopnenim službama je u potpunosti integrisan sa unutrašnjim komercijalnim, finansijskim, inovacionim, pravnim, kadrovskim, operativnim i tehničkim odjeljenjima“, saopšteno je iz EPS-a.

(Foto: https://www.vesselfinder.com/ )

Podijeli na: