Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Ekonomija

28.08.2022
892

SVI NA CRKVICE U NEDJELJU 28. AVGUSTA

Turistička organizacija (TO) opštine Kotor, treću godinu zaredom, organizuje manifestaciju „Svi na Crkvice“, danas sa početkom 9 sati i 30 minuta, sa ciljem promovisanja zaleđa Risna.

„Predio Crkvica bogat je kulturno-istorijskim građevinama u vidu tvrđava, a krase ga i očuvani predjeli, za koje vjerujemo da vrijedi posjetiti. Želimo upoznati, kako lokalno stanovništvo, tako i sve zainteresovane sa Crkvicama, a doživljaj upotpuniti raznovrsnim sadržajima. Biće obezbijeđen i prevoz iz Kotora, Tivta i Herceg Novog”, poručuju iz TO Kotor.

Pripremljen je, kažu,  raznovrstan program, koji će započeti obilaskom predjela Crkvica sa posjetom tvrđavama Stražnik i Kom. Zainteresovani će moći da se oprobaju u streličarstvu u saradnji sa Streličarskim klubom Kotor, dok će u saradnji sa Multisport Akademijom Mayer biti organizovane zabavne igre za sve generacije, a one najbolje očekuju i nagrade.
Za vrijeme trajanja manifestacije, domaćini iz opština Kotora, Tivta i Herceg Novog će imati priliku da predstave svoje proizvode na Bazaru domaćih proizvoda, koji će biti prodajnog karaktera.
“Teatar 303” će za sve prisutne izvesti zabavni program, nakon čega će biti upriličen muzički program sa Đurđom.
Prevoz iz Kotora:
Autobus polazi sa autobuskog stajališta kod Kulturnog Centra „Nikola Đurković“ u 08:00h i zaustavlja se na sljedećim autobuskim stajalištima:
Dobrota
Kamp
Sveti Stasije
Orahovac
Perast
Lipci


Pored tog prevoza, organizovan je i prevoz manjim kombijem iz Risna sa polaskom u 08:30h (ispred Pošte).

Prevoz iz Herceg Novog:
Prevoz je obezbjedila Turistička organizacija Herceg Novog, a autobus kreće u 08:00h sa Dubrave i zaustavlja se kod Luke Zelenika.

Prevoz iz Tivta:
Prevoz je obezbjedila Turistička organizacija Tivta, i autobus kreće sa stare autobuske stanice. S obzirom da je broj mjesta ograničen, rezervacije za prevoz iz Tivta j bilo je moguće izvršiti telefonskim putem.

Podijeli na: