Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Ekonomija

01.04.2022
517

RISTIĆ: USKORO PREDSTAVLJANJE TURISTIČKE PONUDE U MOSTARU I ZAGREBU, A U PLANU I ROAD SHOW PO REGIONU

Turistička organizacija Kotor koja je zajedno sa kolegama iz Tivta i Herceg Novog nedavno predstavila ponudu Boke Kotorske na Beogradskom sajmu, uskoro će se predstaviti u Mostaru ali i na Sajmu u Zagrebu.

„Što se tiče Mostara, radi se zapravo o aktivnostima u okviru međunarodnog projekta „Exchange“, pa ćemo boravak u ovom gradu između 4. i 9. aprila iskoristiti za predstavljanje turističke ponude našeg kraja“ – kaže za Radio Kotor v.d. direktora Turističke organizacije Jovan Ristić.

Očekuje ih, kako navodi, posjeta Zagrebu od 8. do 10. aprila, kada ćemo na njihovom Sajmu predstaviti ponudu Boke Kotorske, zajedno sa turističkim organizacijama Tivta i Herceg Novog.

„Takođe, u narednom periodu nas očekuje „road show“ po gradovima regiona u kojima ćemo putem različitih sadržaja koje pripremamo predstaviti našu turističku ponudu. Iskoristićemo i benefite povoljnih cijena na letovima Ljubljana-Podgorica i Ljubljana-Tivat kao i low kost liniju Zagreb-Podgorica, da intenzivnije promovišemo naše tržište na ovim područjima“ – kaže Ristić.

Kako podsjeća, nedavno su se u okviru štanda Nacionalne turističke organizacije pripremljenim materijalima predstavili na Sajmu u Pragu, a u prezentovanju naše ponude im, ističe, pomaže digitalni marketing. „ Tu su vlogeri, blogeri, magazini specijalizovani za turizam, a u saradnji sa njima uspjeli smo da se predstavimo i na tržištu Zapadne Evrope, što je veoma važno“ – navodi Ristić.

On ističe da se i ove godine nada solidnoj turističkoj sezoni, a nakon toga i sajamskim aktivnostima na jesen.

„Većina sajamskih aktivnosti planiranih za februar, mart i april ove godine je usljed situacije u vezi sa pandemijom odloženo, pa se nadam da će biti uslova da budu organizovane na jesen“ – zaključuje Ristić. 

Tekst Jelena Kljajević  

Podijeli na: