Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Ekonomija

25.02.2021
1259

PROGRAM ODRŽAVANJA JAVNE RASPRAVE (po NACRTU Odluke o izmjeni Odluke o visini, načinu obračuna i plaćanja članskog doprinosa TO Kotor)

Na osnovu člana 167 stav 2 Zakona o lokalnoj samoupravi (“Službeni list Crne Gore“ broj 2/18, 34/19 i 38/20) i člana 19 Odluke o načinu i postupku učešća lokalnog stanovništva u vršenju javnih poslova („Službeni list Crne Gore-opštinski propisi“ broj 46/19) Sekretarijat za lokalne prihode, budžet i finansije Opštine Kotor utvrđuje PROGRAM ODRŽAVANJA JAVNE RASPRAVE po NACRTU Odluke o izmjeni Odluke o visini, načinu obračuna i plaćanja članskog doprinosa Turističkoj organizaciji Opštine Kotor. 

  1. Predsjednik Opštine Kotor je Odlukom, br. 01-018/21-1801od 12.02.2021. godine utvrdio Nacrt Odluke o izmjeni Odluke o visini, načinu obračuna i plaćanja članskog doprinosa Turističkoj organizaciji Opštine Kotor i odredio da će javna rasprava po predmetnom nacrtu Odluke trajati 15 dana od dana donošenja odluke, a da će javnu raspravu sprovesti Sekretarijat za lokalne prihode, budžet i finansije. 
  1. Javna rasprava o Nacrtu Odluke o izmjeni Odluke o visini, načinu obračuna i plaćanja članskog doprinosa Turističkoj organizaciji Opštine Kotor u trajanju od 15 dana održaće se počev od 15.02.2021.godine, zaključno sa 01.03.2021.godine. 
  1. Primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja u pisanoj formi dostavljaju se na adresu Opštine Kotor-Sekretarijat za lokalne prihode, budžet i finansije, preko Građanskog biroa Opštine Kotor, a u elektronskoj formi na e-mail: prihodi@kotor.me.
  2. Nacrt Odluke o izmjeni Odluke o visini, načinu obračuna i plaćanja članskog doprinosa Turističkoj organizaciji Opštine Kotor biće dostupan javnosti objavljivanjem posredstvom Lokalnog javnog emitera Radio Kotor, web sajta Opštine Kotor kotor.me i na oglasnoj tabli Opštine Kotor. 
  1. Uvid u nacrt Odluke može se izvršiti u kancelariji br. 28 na trećem spratu Opštine Kotor za vrijeme trajanja javne rasprave ponedeljkom srijedom i petkom u vremenu od 09:00-11:00 časova, uz strogo poštovanje epidemioloških mjera. 
  1. Nakon sprovedene javne rasprave Sekretarijat za lokalne prihode, budžet i finansije će razmotriti sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

 VD Sekretara, Nebojša Ilić 

Foto: TO Kotor

Podijeli na: