Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Ekonomija

11.12.2020
1579

MSC - PAUZA KRSTARENJA MEDITERANOM

Hrvatsko udruženje putničkih agencija UHPA ) saopštilo je da su iz kompanije MSC Cruises najavili privremenu obustavu plovidbe broda MSC Grandiosa i odgađanje planiranog početka plovidbe broda MSC Magnifica za januar 2021. godine. Razlog su novouvedene mjere koje je italijanska vlada predvidjela za period Božića i Nove godine. 

“Nove mjere uključuju stroga ograničenja kretanja ljudi u cijeloj zemlji koja značajno utiču na mogućnost budućih gostiju, talijanskih državljana kao i međunarodnih, za dolazak do ukrcajnih luka u Italiji.

Talijanska vlada je najavila da će gotovo u potpunosti ograničiti kretanje stanovnika ne samo između regija već i između gradova kao dio napora u borbi protiv pandemije. Ove mjere se odnose na sve talijanske državljane, a vrijedit će od 21.12.2020. do 06.01.2021. godine. To će također ograničiti mogućnost državljana drugih zemalja da putuju u i kroz Italiju.

Zbog nove odredbe otkazana su tri planirana krstarenja broda MSC Grandiosa i tri krstarenja broda MSC Magnifica.

MSC Grandiosa će privremeno pauzirati svoj trenutni program 7-noćnih krstarenja iz Genove počevši od 20.12.2020. Brod će potom nastaviti s redovnom plovidbom zapadnim Mediteranom 10.01.2021., također s polaskom iz Genove.

MSC Magnifica je trebala započeti sa svojim 10-noćnim krstarenjima zapadnim i istočnim Mediteranom 18.12.2020., a sada će krenuti sa svojim programom plovidbe 15.01.2021. uz otkazivanje prethodna tri krstarenja.

MSC Cruises će u 1. mjesecu 2021. dočekati goste na brodovima MSC Grandiosa i MSC Magnifica uz mjere svog sveobuhvatnog zdravstveno-sigurnosnog protokola koji se čak i tijekom posljednjih tjedana, dok pandemija na kopnu doseže nove rekordne brojeve, pokazao učinkovitim u zaštiti gostiju, posade kao i zajednica koje brodovi posjećuju.

Gosti pogođeni privremenom obustavom krstarenja broda MSC Grandiosa i odgođenim početkom plovidbe broda MSC Magnifica će primiti vaučer za buduće krstarenje koji mogu iskoristiti za bilo koje krstarenje po odabiru, bilo koji itinerer i bilo koji brod, za polaske do 31.12.2021. kao i kredit za potrošnju na brodu”, prenosi UHPA.

Brodovi kompanije MSC Cruises redovni su posjetioci kotorske luke.

Podijeli na: