Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Ekonomija

25.11.2021
960

IBEROSTAR U PERASTU NAJBOLJI RIZORT U 2021. GODINI

Hotel Iberostar Heritage Grand Perast, nagrađen je zvanjem najboljeg internacionalnog rizorta za 2021. godinu, na nedavno održanoj ceremoniji, od strane renomiranog časopisa iz oblasti turizma, Condé Nast Traveler, po izboru čitalaca i novinara.
Condé Nast je američka medijska kompanija koju je 1909. osnovao Condé Montrose Nast i ima više od 164 miliona potrošača u okviru svojih 19 brandova i medija, među kojima su i Vogue, New Yorker, Vanity Fair i Wired. Riječ je o najvažnijem referentnom vodiču za luksuzne hotele i spa centre, a koje selektuju posvećeni i visoko osposobljeni lokalni stručnjaci i čije izvještaje godišnje čita više od 5,5 miliona čitalaca.
“Pored dokaza kontinuiranog kvaliteta usluge koji naš lanac pruža, ova nagrada služi i kao svojevrsno priznanje Crnoj Gori kao destinaciji i drago nam je da je međunarodna publika čitalaca prepoznala Crnu Goru i naš hotel kao elitnu svjetsku destinaciju”, saopšteno je iz Iberostara.
Iberostar je jedna od prvih međunarodnih hotelskih grupacija koja je prepoznala turistički potencijal Crne Gore, i koja je na našem tržištu prisutna duže od 15 godina, sa više hotela, a hotel u Perastu otvoren je 2018. godine u palati Smekja. Hotel je kategorizovan sa 5 zvjezdica, broji 130 luksuzno opremljenih soba i prostrani spa centar.
“Ovo nije prvi put da se naš hotel našao u najekskluzivnijem društvu svjetskih ugostitelja i hotelijera, jer smo se i 2019. našli u finalu za ovu prestižnu nagradu, u kategoriji Best Waterside Hotel. Posebno nas raduje što ovo priznanje dolazi u godini, nakon što su se crnogorska i svjetska turistička privreda suočili sa do sada nezapamćenom krizom, izazvanom pandemijom i što smo uspješno dokazali da i u izazovnim vremenima možemo ponuditi turistički proizvod konkurentan najprestižnijim svjetskim destinacijama”, navode iz kompanije.
Dodaju i da su Condé Nast i njihove godišnje nagrade postale mjerilo u hotelskoj industriji promovišući najbolje hotele i spa centre u svijetu.
“Naša kompanija će nastaviti da radi na poboljšanju i obogaćivanju sopstvene i turističke ponude Crne Gore, a ova i svaka slična nagrada, dodatan su nam podstrek na tom putu”, zaključuju iz kompanije.

Podijeli na: