Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Ekonomija

14.02.2020
799

HOTEL ONE ONLY PORTONOVI I PORTONOVI RIZORT-RADNA MJESTA ZA VIŠE OD 350 KANDIDATA

U susret sezoni 2020, Hotel One&Only Portonovi i Portonovi rizort traže preko 350 radnika, koji će biti zaposleni tokom cijele godine, kao i sezonski.

“One&Only Portonovi biće najluksuzniji hotel u regionu, čije će srce predstavljati naše kolege. Brend One&Only posluje kroz filozofiju "We Create Joy", što znači da nam je zadovoljstvo kolega veoma važno, jer zadovoljan i srećan zaposleni uticaće i na zadovoljstvo gosta. Prilikom okupljanja hotelskog tima, želimo da pružimo priliku kandidatima iz Crne Gore da svoja znanja i vještine kroz internacionalnu platformu prikažu i svakodnevno usavršavaju. Brend One&Only slavi individualnost. Specifičnost i različitost naših kolega predstavljaće bogatstvo hotela One&Only Portonovi”, istakao je Michele Giraudo, generalni menadžer hotela One&Only Portonovi.

Hotel One&Only Portonovi zaposliće kolege u sektoru ljudskih resursa, recepcije, relacije sa gostima, domaćinstva, velnesa i rekreacije, kuhinje, hrane i pića, održavanja.“Prilikom selekcije kandidata obratićemo posebnu pažnju na karakterne osobine, prethodno radno iskustvo, poznavanje engleskog jezika od početnog do naprednog nivoa u zavisnosti od toga za koju poziciju kandidat aplicira, posvećenost i strast prema ugostiteljstvu, ambicioznost, harizmatičnost i prijatnost u komunikaciji, te na lijepe manire. Kroz konstantne obuke i rad u internacionalnom okruženju, svi budući zaposleni imaće priliku da svoje vještine svakodnevno usavršavaju, sa zajedničkim ciljem – pružiti gostu najbolju uslugu i doprinijeti podizanju standarda kvaliteta u turizmu u Crnoj Gori“, dodao je Giraudo.

Portonovi Resort Management Company, koja je zadužena za menadžment rizorta, od 2019. godine zapošljava lokalne operativne i menadžerske kadrove od kojih većina dolazi upravo iz Crne Gore.

“Kao jedan od najvećih investitora u Crnoj Gori, cilj nam je da doprinesemo stvaranju kvalitetnog kadra koji može da odgovori na potrebe najzahtjevnije turističke klijentele. Naša posvećenost ulaganju je evidentna i raduje nas veliko interesovanje za rad u našim kompanijama’’, istakao je Michael Posch, generalni menadžer Portonovi rizorta.

Portonovi rizort, kao rizort mješovite namjene, ima potrebu za različitim profilima kandidata. Zainteresovni kandidati imaju priliku da svoju karijeru razvijaju u jednom od najprestižnijih rizorta u regionui to na brojnim pozicijama i nivoima, u različitim ugostiteljskim sektorima. “Mogućnost da radimo sa lokalnim kadrom za nas predstavlja posebno zadovoljstvo. Vjerujemo da je upravo ovaj spoj internacionalnog iskustva i dobre prakse koji mi donosimo, te lokalne autentične ponude upravo ono što privlači i što će privlačiti naše kupce i goste. Cilj nam je da Crnu Goru što bolje pozicioniramo, a najbojli način da to uradimo jeste kvalifikovanim lokalnim kadrom”, dodao je Posch.

Zainteresovani za rad u hotelu One&Only Portonovi radnu biografiju mogu poslati na e-mail careers@oneandonlyportonovi.com; za više informacija mogu se informisati putem broja +382 31 355 395.

Kandidati zainteresovani za rad u Portonovi rizortu, radnu biografiju mogu poslati na e-mail career@portonovi.com; a detaljnije informacije o slobodnim radnim mjestima mogu se naći na www.azmont.com.

Konkurs je otvoren do subote 15. februara 2020. godine.

Podijeli na: