Ekonomija

24.12.2020
319

DONACIJE FIRME BRIV CONSTRUCTION ZA TRI NEVLADINE ORGANIZACIJE

„Briv Construction“ će donirati finansijska sredstva za Dnevni centar i 3 nevladine organizacije

U vremenu pandemije virusa korona, svi – lokalna uprava, građani i privrednici, moraju biti oslonac jedni drugima, kako bi se što većoj mjeri umanjili negativni efekti koji se već odražavaju u gotovo svakom segmentu društva. Iznimno je bitno pomoći organizacijama čiji je fokus rada na brizi o najugoženijima, a čiji zaposleni u ovom trenutku čine nadljudske napore kako bi mogli kontinuirano i bez problema pružati servise i usluge.

Kompanija “Briv Construction” će tim povodom finansijski pomoći 3 nevladine organizacije: „Nova šansa“, „Kolo srpskih sestara“ i „Zrak sunca“, kao i Dnevni centar za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju, sa ukupno nešto preko 2 000 eura.

Kako je istakao izvršni direktor kompanije „Briv Construction“ Vladimir Mračević, i ranije su pomagali ugrožene kategorije stanovništva, iako to nije bilo javno saopštavano. Ovog puta, pored želje da se pomogne onima kojima je to najpotrebnije, cilj je svojim primjerom pozvati i druge privrednike u našem gradu da se pridruže akciji i daju doprinos u borbi protiv efekata pandemije.

Potpredsjednica Opštine Vesna Samardžić zahvalila je na donaciji, istakavši zadovoljstvo činjenicom na lokalna uprava može računati na partnere poput kompanije „Briv Construction“.

-Nadamo se da će i druge kompanije u našem gradu slijediti njihov primjer i pomoći u savladavanju aktuelne situacije, poručila je Samardžić. (saopštenje pres službe Opštine Herceg Novi)

Podijeli na: