Ekonomija

30.01.2020
472

DIREKCIJA: ZAHTJEVI ZA ZAKUP TERASA DO 31. JANUARA

Iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora obavještavaju zakupce terasa ispred ugostiteljskih objekata i ispod izgrađenih privremenih  objekata da se zahtjevi za izdavanje terasa za tekuću godinu podnose ovom gradskom preduzeću najkasnije do 31. januara.

Kako navode, zahtjev koji se može preuzeti u prostorijama Direkcije obavezno mora sadržati oznaku lokacije i podatke o periodu korišćenja terase.

“Uz zahtjev se obavezno prilažu potvrde Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora i Sekretarijata za lokalne prihode, budžet i finansije Opštine Kotor o izmirenim obavezama po predmetnom osnovu iz prethodnog perioda” – obavještavaju iz Direkcije.

 “Shodno članu 8. stav 3 Odluke o utvrđivanju kriterijuma, uslova i postupaka za davanje u zakup zemljišta čiji subjekt raspolaganja je Opština Kotor radi postavljanja privremenih objekata (Sl. List Crne Gore br 36/19) propisano je da zakupci terasa na teritoriji Opštine Kotor Zahtjev za izdavanje terase ispred ugostiteljskog objekta i ispod izgrađenih privremenih objekata podnose Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora najkasnije do 31. 01. u godini za tekuću godinu, koji zahtjev obavezno sadrži oznaku lokacije i podatke o periodu korišćenja iste.

Polazeći od propisanih odredbi Odluke pozivaju se zakupci da podnesu svoje zahtjeve, koje preuzimaju u prostoriji Direkcije” – navodi se u obavještenju koje nam je proslijeđeno iz Direkcije za uređenje i izgradnju.

Foto: Denis Scepetov

 

Podijeli na: