Ekonomija

14.09.2021
333

BUDI I TI PREDUZETNICA SA SVRHOM

Agencija “S consulting” od 23.septembra u Kotoru počinje sa održavanjem 2. ciklusa Mentorsko programa za žene preduzetnice, kao I one koje to još uvijek nisu, a željele bi, pod nazivom “Budi i ti preduzetnica sa svrhom”.

Program traje 3 mjeseca i obuhvata 7 radionica, konsultacije “1 na 1” i podršku putem email komunikacije.

Cilj programa jeste da polaznice, buduće preduzetnice ili one koje to već jesu, a žele da unaprede svoje poslovanje, dobiju konkretne informacije o načinu registrovanja i samostalnog vođenja biznisa, savladaju vještine kako bi bile što uspiješnije preduzetnice, kao i da kroz sam program dobiju alate za rad na rastu svog biznisa I ostvarivanju ciljeva.

Radionice su koncipirane tako da obuhvataju dosta praktičnog I konkretnog rada na građenju biznisa. Da bi polaznice iz programa izvukle maksimalne i vidljive rezultate, radiće se u malim grupama, a radionice će se organizovati u razmacima od 14 dana, kako bi polaznice savladale ono što su naučile i primjenile odmah u praksi.

Mentorski program vodiće Jelena Samardžić, vlasnica agencije “S consulting”, biznis mentor i trener.

Cijelokupan program je njen idejni proizvod i rezultat je njenog dugogodišnjeg preduzetničkog iskustva, kao i brojnih edukativnih programa čiji je bila polaznik.

Program se održava u coworking prostoru "KOwork" u Kotoru, a prijave su otvorene do 18.09.2021 godine.

Više informacija o programu možete dobiti upitom na
email sconsultingcompany@gmail.com i na broj telefona 069 342 777.

Podijeli na: