Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Ekonomija

06.07.2024
729

TRAJEKTNA LINIJA KAMENARI-LEPETANE: TOKOM LJETNJE SEZONE NA RASPOLAGANJU 8 TRAJEKATA KAPACITETA PREKO 300 VOZILA

Javno preduzeće sa zadovoljstvom objavljuje da je promet od usluge trajektne linije Kamenari – Lepetane tokom maja 2024. godine porastao za 75,93% u odnosu na isti period prošle godine. Takođe, promet u junu 2024. godine zabilježio je porast od 14,46% u poređenju sa junom 2023. godine. Ovi rezultati potvrđuju da je upravljanje trajektnom linijom Kamenari - Lepetane primjer kako efikasna i transparentna državna uprava može znatno povećati efikasnost i profitabilnost javnih preduzeća. S obzirom na očekivanu veliku posjećenost naše obale tokom ljetnje sezone, vjerujemo da će promet nastaviti da raste i premašiti planirani prihod, donoseći dodatne koristi za sve građane i državu.

U cilju pripreme za ljetnju sezonu, uspješno je završen remont trajekata "Kamenari", "Lepetane", "30. avgust" i "Ruka pravde". Remont je sproveden prema uputstvima Uprave pomorske sigurnosti, čime su unaprijeđeni efikasnost i sigurnost trajekata. Trajekt "30. avgust" je značajno modernizovan novim rampama, tornjevima i hidraulikom, čime je dodatno poboljšan kvalitet usluga.

U ovom periodu, fokus je i na modernizaciji i unaprijeđenju usluga na trajektnoj liniji Kamenari-Lepetane. Posebna pažnja je posvećena razvoju e-commerce-a, odnosno online prodaje karata. Uvođenje novih tehnologija i unaprijeđenje postojećih sistema omogućiće putnicima bržu, efikasniju i jednostavniju kupovinu karata, čime će se značajno poboljšati ukupno korisničko iskustvo.

Ova inicijativa predstavlja korak naprijed u pružanju savremenih i kvalitetnih usluga, što je od suštinskog značaja za unaprijeđenje transportne infrastrukture i zadovoljstvo korisnika.

Tokom ljetne turističke sezone, na raspolaganju je flota od 8 trajekata, s kapacitetom od preko 300 vozila.

 

JPMD

 

Podijeli na: