Društvo

02.12.2020
343

PROJEKAT BESPLATNIH PSIHOSOCIJALNIH RADIONICA-MI SMO TU ZA VAS

NVO Dječiji edukativni centar “Pčelica” i Fondacija Petrović Njegoš poklanjaju besplatno psihološko savjetovalište za djecu, mlade i njihove roditelje za vrijeme trajanja pandemije Covid -19.
Projekat je započeo radionicama na otvorenom koje su se tokom avgusta, septembra i oktobra održavale na različitim lokacijama u Podgorici, uz poštovanje svih mjera NKT-a, te uz podršku Fondacije Petrović Njegoš i Sekretarijata za kulturu i sport Glavnog grada Podgorica.
“Kako je epidemioloska situacija postala složenija, odlučili smo da pored rada 1 na 1 (naša psihološskinja i dijete i/ili roditelj), ovaj servis učinimo dostupnim svima u Crnoj Gori. Naša psihološkinja, Djuljdana Bero stoji vam na raspolaganju za sve probleme, dileme, nedoumice i pitanja.
Možete je kontaktirati lično putem broja telefona (viber) +382 68 50 61 61, putem maila dec.pcelica@gmail.com,  putem našeg facebook  NVO DEC Pcelica i instagram profila nvodecpcelica,
ili zakazivanjem ličnog termina u našoj kancelariji ili čak i putem Teams aplikacije.
Načini za pomoć su brojni a naše Udruženje uz podršku Fondacije Petrović Njegoš
organizuje ovu besplatnu psihološku pomoć za svu djecu, mlade i njihove roditelje u Crnoj Gori, a i šire.
Korona virus je donio brojne probleme društvu koji su se odrazili ponajviše na djecu. Uskraćena su im brojna prava, najprije na obrazovanje, zatim na druženje, slobodno vrijeme, igru i brojna druga prava kojih smo svi svjesni i zato želimo da pomognemo onima kojima je pomoć potrebna, navodi se u saopštenju NVO Dječiji edukativni centar “Pčelica”.
 

Podijeli na: