Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Društvo

27.07.2021
750

ODRŽANA PREZENTACIJA POVODOM DONACIJE SAJTOVA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA

 

Predstavnici Opštine Kotor i agencije "Laganoo" d.o.o u press sali Kulturnog centra "Nikola Đurković" održali su prezentaciju danas  u vezi donacije 25 sajtova ili online prodavnica za koje je raspisan konkurs.

Tokom prezentacije objašnjeno je šta sve podrazumijeva donacija, tačan datum do kada će trajati konkurs i šta je neophodno da bi se apliciralo za konkurs.

Ispred Opštine Kotor prisutne je pozdravila Mirjana Rudović.

,, Opština Kotor je u saradnji sa agencijom Lagano d.o.o. početkom jula raspisala konkurs za izradu 25 sajtova za privrednike sa teritorije naše opštine, bez obzira na djelatnost i kapacitete preduzeća. Projekat obezbjeđuje besplatnu izradu web sajta ili online prodavnice, kao i hosting za godinu dana  za 25 privrednih subjekata registroanih poljoprivrednih proizvođača. Donacija je vrijedna 25.000 eura, a tim agencije će u saradnji sa Opštinom ponuditi svoje iskustvo i resurse zainteresovanim privrednicima. Poljoprivredni subjekti koji zadovolje kriterijume mogu birati između web sajta i online prodavnice. Nakon izrade sajta biće obezbjeđena obuka za ažuriranje ili ukoliko se radi o online prodavnici, za dodavanje novih proizvoda. Vrsta biznisa, tip usluge ili proizvoda nisu ograničeni. Rok za konkurisanje se produžava do 15. avgusta”, pojasnila je Rudović.

O tehničkim detaljima donacije i konkursa govorio je predstavnik agencije Lagano d.o.o. Vlado Vratnica.

,, Uslovi za učešće na konkursu su da je privredni subjekat registrovan na teritoriji opšine Kotor, a potrebno je priložiti kratak opis djelatnosti  sa konkretnim očekivanjem rezultata od novog sajta, kao i marketing plan. Osim što dobijaju besplatnu izradu sajta, dobijaju besplatno održavanje odnosno hosting godinu dana. Privredni subjekti mogu aplicirati putem prijave forme na linku koji  se nalazi na sajtu Opštine Kotor, kao i putem posebne web stranice za ovaj projekat, tako da je dovoljno na Google pretraživaču ukucaju ,,25 web sajtova Opšina Kotor” i dobiće sve potrebne informacije”, kazao je Vratnica.

Nije bilo zainteresovanih privrednih subjekata za današnju prezentaciju donacije 25 sajtova.

Podijeli na: