Društvo

24.09.2020
612

MRDAK: SANIRANJE POSLJEDICA NEVREMENA NASTAVLJAMO DANAS I SJUTRA

Vremenske nepogode, praćene obilnim padavinama u protekla dva dana, napravile su značajne štete na području kompletne opštine. 

Po riječima direktora Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora Zorana Mrdaka, zajedno sa kapacitetima Komunalnog preduzeća, ali i uz pomoć samoorganizovanih građana, posljedice se saniraju juče od ranih jutarnjih sati. 

“Nastavili smo danas, nastavićemo i sjutra. Uključili smo i dodatnu mehanizaciju od naših poslovnih partnera, Vodovoda… Posljedice su ogromne, a zahtjevi naših uvaženih građana brojni. Ima dosta opravdanih I neopravdanih. Insistira se i na ulazak u privatni sektor, ali ovom prilikom naglašavam da moramo završiti neke prioritete, nakon čega ćemo nadam se napraviti značajan doprinos u sanaciji posljedica od elementranih nepogoda. Bilo je dosta odrona, porinuća terena, poremećenih puteva i putnih staza…U svakom slučaju smo u toku svega, permanentno zasijedamo i dogovaramo se oko daljih koraka”, kazao je Mrdak.

U Komunalnom preduzeću su nam kazali da se posebna pažnja posvetila čišćenju odvodnih kanala, kao i da je posao intenziviran zbog najave sjutrašnjeg pogoršanja vremenskih prilika. 

Mrdak je podsjetio na telefone Direkcije za uređenje i izgradnju  Kotora 322-940,  DOO Komunalno Kotor 325-677,  DOO Vodovod i kanalizacija Kotor  323-071 i Radio Kotora 325 842.

Podijeli na: