Društvo

30.03.2020
208

IZBOR DEKANA POMORSKOG FAKULTETA U KOTORU

Upravni odbor Univerziteta Crne Gore je na danas održanoj elektronskoj sjednici pokrenuo postupak za izbor dekana Pomorskog fakulteta Kotor i Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta Crne Gore. 

Predsjednik Upravnog odbora UCG prof. dr Duško Bjelica je kazao da će u skladu sa standardnom procedurom Konkurs za izbor dekana biti objavljen u Biltenu Univerziteta Crne Gore, koji se objavljuje na zvaničnom sajtu Univerziteta www.ucg.ac.me i u dnevnom listu koji izlazi u Crnoj Gori. 

“Izbor se vrši za mandatni period 2020-2023. godine. Prijave na konkurs podnose se 15 dana u roku od objavljivanja konkursa u dnevnom listu”, kazao je predsjednik Bjelica.

On je dodao da će rokovi za izborne radnje biti utvrđeni posebnom odlukom Upravnog odbora Univerziteta Crne Gore.Aktuelnim dekanima, prof. dr Špiru Ivoševiću, na Pomorskom fakultetu Kotor, i prof. dr Predragu Miranoviću, na Prirodno-matematičkom fakultetu, ističu mandati u tekućoj 2020. godini. Na današnjoj sjednici, između ostalog, razmatrano je i finansijsko poslovanje pojedinih organizacionih jedinica, navodi se u saopštenju Univeziteta Crne Gore.

 

Podijeli na: