Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Arhiva

06.11.2019
510

DESET GODINA FA NIKOLA ĐURKOVIĆ

1A1A0AANIKOLADJ16Folklorni ansmabl "Nikola Đurković" ove godine obilježava deset godina postojanaja i aktivnog rada, a tim povodom biće organizovano više različitih aktivnosti.

Jedna od njih je DONATORSKO VEČE koje će kao dio programa proslave rođendana ansambla biti održano u subotu 9. novembra sa početkom u 18 sati u Domu kulture u Škaljarima.
Kutija za donacije tokom ove sedmice će biti u prostorijama ansambla (U škaljarskom Domu kulture) svakim danom od 19 sati, a zainteresovani donacije mogu uplatiti i na žiro račun 520-4537-44 - kod Hipotekarne banke.
"Prikupljena sredstava su namijenjena kupovini narodnih nošnji i pripremi za JUBILARNI GODIŠNJI KONCERT u decembru" – poručuju iz Folklornog ansambla "Nikola Đurković".
U nastavku saopštenje koje nam je proslijeđeno.
" Ovo je godina u kojoj naš ansambl obilježava 10 godina svog postojanja i aktivnog rada, koja ujedno predstavlja naš mali jubilej! Jedna od mnogobrojnih aktivnosti kojom ćemo obilježiti naš jubilej jeste DONATORSKO VEČE koje će se održati u okviru proslave rođendana 09.11. sa početkom u 18h u Domu Kulture u Škaljarima.

Proslava je namijenjena za sve naše članove, njihove roditelje kao i prijatelje našeg ansambla, gdje ćemo sumirati sva naša dosadašnja postignuća, prisjetiti se mnogih lijepih trenutaka i dobro se zabaviti! Ono što posebno želimo da naglasimo jeste da će to veče biti donatorskog karaktera za sve prisutne a ova sedmica DONATORKA SEDMICA za sve vas koji želite da doprinosete našem boljem radu. Kutija za donaciju će biti tokom sedmice izložena u našim prostorijama svakim danom od 19 sati, a osim toga, donaciju možete izvršiti uplatom na naš žiro račun 520-4537-44 - kod Hipotekarne banke. Sva donirana sredstva su namijenjena kupovini narodnih nošnji i našoj daljoj pripremi za JUBILARNI GODIŠNJI KONCERT u decembru, kojem predstoji još nekoliko aktivnosti! Ovo je jedinstvena prilika koju nudimo našim građanima da svojim učešćem doprinesu našem lakšem radu, bez obzira na donirani iznos. Donatorsku sedmicu proglašavamo otvorenom!" – navodi se u saopštenju Folklornog ansambla "Nikola Đurković".

Podijeli na: