Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Arhiva

23.10.2019
356

ODRŽAN DAN OTVORENIH VRATA

opstina ko 15Komisija za raspodjelu sredstava nevladinim organizacijama u Opštini Kotor je juče u kancelariji Sekretarijata za kulturu, sport i društvene djelatnosti, održala „Dan otvorenih vrata" u okviru Javnog konkursa za raspodjelu budžetskih sredstava namjenjenih finansiranju nevladinih organizacija u opštini Kotor za 2019. godinu.

„Dan otvorenih vrata" je organizovan od 8 do 12 sati i zainteresovane nevladine organizacije su se informisale o svim pitanjima od značaja za učešće na Konkursu, a ovom događaju su prisustvovale: NVO Škola sporta-sport za sve, NVU Perla, KUD Tomislav, NVU Teatar 303, NVO Prijatelji pasa i NVO Udruženje paraplegičara Kotor" – kazala je Radio Kotoru Katica Brkanović iz Sekretarijata.

Zainteresovanima su predstavljeni procedure i pravila Konkursa.

"Koleginica Madalena Martinović i ja smo prezentovale procedure i pravila objavljenog Konkursa. Najviše pažnje je posvećeno prezentovanju potrebne dokumentacije i ostalih pravila. Prezentovane su osnovne smjernice i data praktična uputstva, pojedinačno za svaki dokument, uz savjete na šta treba obratiti posebnu pažnju i šta treba posebno razmotriti kako bi se pripremila kvalitetna projektna prijava" – kaže Brkanović.


Pitanja nevladinih organizacija su se, kako navodi, odnosila na samu prijavu projekta, dokumentaciju koja je neophodna da se priloži uz projektni predlog te na ukupan iznos sredstava koja se mogu dodijeliti za projekat. "Zainteresovani su pitali i da li na ovaj Konkurs mogu aplicirati nevladine organizacije koje nisu registrovane na teritoriji opštine Kotor, koju dokumentaciju prilaže organizacija koja je partner na projektu, šta spada u administrativne, a šta u troškove za ljudske resurse" – rekla nam je Brkanović.
Iz Sekretarijata podsjećaju da je rok za predaju predloga projekata ponedjeljak 4. novembar do 14 sati.

Podijeli na: