Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Arhiva

21.10.2019
467

KOTORANI NA SAJMU NAJBOLJE IZ CRNE GORE

1a1a0aanajboljeizkoUz podršku Sekretarijata za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj Opštine Kotor, proizvođači hrane i pića iz Kotora su se predstavili na sajmu „Najbolje iz Crne Gore" od 18. do 20. oktobra u Delta City-ju u Podgorici.

Hladno cijeđeni sokovi su trend među ljubiteljima zdrave hrane, tako da je na štandu „Najbolje iz Kotora" svoje sokove izuzetnog kvaliteta predstavila porodica Mršulja iz Nalježića. Na štandu se predstavio i pčelar Marko Dudić sa kvalitetnim medom od svojih medonosnih pčela iz Prčanja. Porodica Vidović iz Risna predstavila je 100% prirodne domaće sokove od šipka i zove. Proizvod koji je izuzetan je i njihov čaj od sušene kore i koštice divljeg šipka koji pomaže opštem zdravlju organizma. Porodičnu tradiciju je predstavila i vinarija „Giljača" sa svojim sortnim vinima vrhunskog kvaliteta iz Lješevića. Licencirana aromaterapeutkinja Sanja Batuta već nekoliko godina na porodičnom imanju u selu Pobrđe gaji plantaže lavande, tako da je na štandu predstavila svoje bukete od lavande i mirisne vrećice. Takođe, veliko interesovanje je izazvala i fabrika čokolade „Sve u čokoladi" sa područja Kotora koja u svom asortimanu ima sedam vrsta čokoladnih bombona sa kombinacijama smokve, šljive, urme, kikirikija i oraha.
"Zadovoljni smo ostvarenom saradnjom sa lokalnim proizvođačima i izražavamo otvorenost za buduću saradnju sa preduzetnicima iz Kotora", poručuju iz Sekretarijata za razvoj preduzetništva, komunalne poslove i saobraćaj Opštine Kotor. Kontakt informacije izlagača mogu se dobiti u Sekretarijatu pozivom na broj 032 325 860 (lok132).{gallery}1a1a0aanajboljeizko{/gallery}

 Podsjetimo, sajam okuplja proizvođače iz svih krajeva Crne Gore na jednom mjestu i idealna je prilika da u međusobnoj komunikaciji ukažu na probleme sa kojima se susreću u proizvodnji i distribuciji proizvoda. Ove godine na sajmu je organizovano učešće proizvođača iz: Bijelog Polja, Berana, Šavnika, Danilovgrada, Kotora, Budve, Bara, Mojkovca, Cetinja, GO Golubovaca, Ulcinja i Podgorice.

Podijeli na: