Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Arhiva

14.10.2019
546

SERVISNE INFORMACIJE

SERVISNE INFORMACIJEPreventivni ultrazvučni pregledi dojki
Dom zdravlja Kotor i ove godine obilježava oktobar-Svjetski mjesec borbe protiv karcinoma dojke, organizovanjem preventivnih ultrazvučnih pregleda žena.
Pregledi će se obavljati bez uputa i besplatno.
Sve zainteresovane sugrađanke, mogu se javiti glavnoj sestri ustanove koja će im zakazati termin za snimanje do kraja ovog mjeseca.
Letovi
Avioni Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas lete u 8.15 i 15.50, a "Er Srbije" u 11.50 i u 15.10. Iz Beograda za Tivat letovi "Montenegroerlajnsa" zakazani su za 9.40 i 17.15, a "Er Srbije" u 10.10 i u 13.35 - obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel". Luka
U akvatorijumu kotorskog zaliva danas će boraviti brodovi "MSC Opera", " Celebrity Constellation", " Costa Luminosa" i "Crystal Esprit". Kako je najavljeno, isplovljavaće između 13. 30 i 22 sata.
Kino
U kinu "Boka" u Starom gradu večeras od 19, a sjutra i prekosjutra od 20 sati biće prikazan film "Laku noć, srećno" (Good Night, and Good Luck).
Režija i glavna uloga Džordž Kluni.
Cijena ulaznice je dva eura.
Dom zdravlja
U opštoj službi Doma zdravlja od 7 do 12 sati radiće doktorka Ćetković, a od 7 do 14 sati doktorke Radošević, Božović i Vučetić. U popodnevnoj smjeni od 14 do 21 sat radiće doktorke Đonović i Vujović. U dječjem dispanzeru do 14 sati radiće doktorka Đurović i doktor Dedović, od 14 do 21 doktorka Čelebić. U ginekološkoj ambulanti tokom pripjepodneva radi doktor Vučetić.
U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati radiće doktorka Popović, a u Risnu doktor Ćorić.

Vrijeme
Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 14 stepeni, vazdušni pritisak 1024 milibara, a relativna vlažnost vazduha 86 procenata.
Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno sunčano i tokom dana toplo vrijeme za ovo doba godine. Na sjeveru ujutru po kotlinama magla ili sumaglica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 21 do 29 stepeni.

Podijeli na: