Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Arhiva

10.10.2019
295

SERVISNE INFORMACIJE

SERVISNE INFORMACIJEObustava saobraćaja u Dobroti
Po odobrenju kotorske Direkcije za uređenje i izgradnju, lokalni put u Dobroti od kuće Mila Joketića do Gimnazije će zbog radova na kanalizacionom sistemu do nedjelje 13. oktobra za saobraćaj biti zatvoren od 17 do 19 sati.
Luka Kotor
U akvatorijumu kotorskog zaliva danas će, prema najavi iz Luke Kotor, biti usidreni brodovi "Marella Discovery", "Princess Eleganza", "Wind surf" i "Costa Victoria". Planirano je da isplove u 17, 18 odnosno u 22 sata.
Letovi
Avioni Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas lete u 8.15 i 15.50, a "Er Srbije" u 15.10 i u 17.50. Iz Beograda za Tivat avioni "Montenegroerlajnsa" polijeću u 9.40 i 17.15, a "Er Srbije" u 13.35 i u 16.15, obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".
Kino
U sali kina "Boka" se večeras, sjutra i prekosjutra od 19 sati prikazuje crtani film " "Fantastika – u potrazi za zlatnim rogovima". Cijena ulaznice je tri eura.
Dom zdravlja
U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke: Radošević, Božović, Đonović i Vujović, a od 14 do 21 sat doktorka Vučetić i doktorka Vladana Krivokapić.
U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutru dežurna je doktorka Roganović.
U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktorka Čelebić i doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Đurović.
U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Popović, a u Risnu doktor Ćorić.
Vrijeme
Danas će, prema riječima meteorologa, biti promjenljivo do potpuno oblačno, povremeno i mjestimično kiša ili pljusak sa grmljavinom, naročito krajem dana i tokom noći. Više izgleda za padavine u južnim i centralnim predjelima. Vjetar južni i jugoistočni, slab do umjeren, na primorju i u sjevernim predjelima povremeno pojačan i jak. Najviša dnevna temperatura vazduha do 25 stepeni.

Podijeli na: