Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Arhiva

09.10.2019
303

SERVISNE INFORMACIJE

SERVISNE INFORMACIJEObustava saobraćaja u Dobroti

Po odobrenju kotorske Direkcije za uređenje i izgradnju, lokalni put u Dobroti od kuće Mila Joketića do Gimnazije će zbog radova na kanalizacionom sistemu do nedjelje 13. oktobra za saobraćaj biti zatvoren od 17 do 19 sati.

Luka Kotor
U akvatorijumu kotorskog zaliva danas će, prema najavi iz Luke Kotor, biti usidreni brodovi "La Belle de l Adriatiqu" i "Princess Eleganza". Planirano je da isplove u 16 sati.
Letovi
Avioni Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas lete u 8.15 i 15.50, a "Er Srbije" u 12.50 i 16.05. Iz Beograda za Tivat avioni "Montenegroerlajnsa" polijeću u 9.40 i 17.15, a "Er Srbije" u 10.10 i u 13.35, obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".
Kino
U sali kina "Boka" večeras od 20 sati prikazivaće se film "Usamljena srca" (Lonely Hearts), u režiji Toda Robinsona. Igraju: John Travolta, James Gandolfini, Jared Leto, Salma Hayek, Scott Caan, Laura Dern, Michael Gaston, Bruce MacVittie, Dan Byrd, Andrew Wheeler, Alice Krige, Dagmara Dominczyk. Cijena ulaznice je dva eura.
Dom zdravlja
U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke: Radošević, Božović, Đonović i Vujović, a od 14 do 21 sat doktorka Vučetić i doktorka Vladana Krivokapić.
U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutru dežurna je doktorka Ćetković.
U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktorka Čelebić i doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Đurović. U ginekološkoj ambulanti će tokom prijepodneva biti doktorka Radoman.
U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Popović, a u Risnu doktor Ćorić.
Vrijeme
Temperatura vazduha u gradu u 7 sati iznosila je 12 stepeni, vazdušni pritisak 1 023 milibara, a relativna vlažnost vazduha 85 procenata. Danas će, prema riječima meteorologa, biti pretežno sunčano, uz povećanje oblačnosti tokom dana, a krajem dana i tokom noći, ponegdje kiša, prvenstveno u južnim i centralnim predjelima. Na sjeveru, ujutru, po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju povremeno umjeren do jak, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 24 stepena.

Podijeli na: