Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Arhiva

07.10.2019
305

SERVISNE INFORMACIJE

SERVISNE INFORMACIJELuka Kotor
U akvatorijumu kotorskog zaliva danas će, prema najavi iz Luke Kotor, biti usidreni brodovi: "MSC Opera", "Sea Dream II", "Rhapsody of the Seas", "Norwegian Star", "Princess Eleganza" i "Adriatica". Posljednji ("Norwegian Star) će isploviti večeras u 21 sat.
Letovi
Avioni Montenegroerlajnsa" iz Tivta za Beograd danas lete u 07.50 i 12. 15, a "Er Srbije" u 15.20 i u 17.50. Iz Beograda za Tivat avioni "Montenegroerlajnsa" polijeću u 9.40 i 17.15, a "Er Srbije" u 13.40 i u 16.15, obavještavaju iz turističke agencije "Vizin travel".
Kino
JU Kulturni centar „Nikola Đurković" Kotor obilježava Dječiju nedjelju do sjutra (8. oktobra).
U sali kina "Boka" večeras od 19, a sjutra i prekosjutra od 20 sati prikazivaće se film "Usamljena srca" (Lonely Hearts), u režiji Toda Robinsona. Igraju: John Travolta, James Gandolfini, Jared Leto, Salma Hayek, Scott Caan, Laura Dern, Michael Gaston, Bruce MacVittie, Dan Byrd, Andrew Wheeler, Alice Krige, Dagmara Dominczyk.
Cijena ulaznice, za sve navedene projekcije filmova u kinu "Boka", je dva eura.
Dom zdravlja
U opštoj službi Doma zdravlja u Dobroti danas do 14 sati rade doktorke Radošević, Božović, Đonović i Vujović, a od 14 do 21 sat doktorka Vučetić i doktor Ćorić.
U hitnoj službi do sjutra u 7 sati ujutru dežurna je doktorka Roganović.
U dječjem dispanzeru do 14 sati rade doktorka Đurović i doktor Dedović, a od 14 do 21 sat doktorka Čelebić.
U Domu zdravlja u industrijskoj zoni do 14 sati u ambulanti će biti doktorka Popović, a u Risnu doktor Ćorić (do 12 sati).
Vrijeme
U 7 sati u Kotoru je izmjerena tempertura vazduha 14 stepeni, relativna vlažnost vazduha 66 procenata, vazdušni pritisak 1009 milibara.
U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, saopšteno je iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju.
Na sjeveru ujutru po kotlinama magla ili niska oblačnost.
Vjetar povremeno umjeren do pojačan istočni i sjeveroistočni, krajem dana i tokom noći u pojačanju. Jutarnja temperatura vazduha od minus jedan do 15, najviša dnevna od deset do 23 stepena.

Podijeli na: