Zabava

10.03.2021
540

WHO SEE – PJESMA I ANIMIRANI VIDEO SPOT KAO DOPRINOS KAMPANJI PROTIV KRIVOLOVA (VIDEO)

“Krivolov” – naziv je nove pjesme kotorskog muzičkog dvojca “Who see” za koju je urađen i animirani video spot.

Na prošlogodišnju inicijativu Centra za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) članovi “Who see” klape su uradili pjesmu i animirani video spot, koji će biti sastavni dio njihove kampanje protiv krivolova. 

“Zajedno sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) Crne Gore želimo da damo važan doprinos u borbi protiv  krivolova.
Cilj je da ukažemo na ovaj, sve veći - regionalni - problem, kao  i na upotrebu nedozvoljenih sredstava za lov, poput vabilica, mreža i drugih različitih mamamca za ptice. Nažalost, ova nelegalna aktivnost utiče čak i na vrste koje su ugrožene i zakonom zaštićene, a borba da se zaštite rijetke ptice, trebalo bi da bude dio odgovornosti svakog pojedinca u regionu: "Vrijeme je da zajedno kažemo NE krivolovu!" – poručuju iz muzičkog sastava “Who See” i dodaju da je njihova namjera da u saradnji sa Centrom za zaštitu i proučavanje ptica (CZIP) daju svoj doprinos domenu društvene odgovornosti.

Beat: Mario Đorđević Tekst: Mario Đorđević, Dejan Dedović Aranžman: Mario Đorđević Mix i master: Dejan Vučković

Video: Mario Đorđević Režija, Art direkcija: Mario Đorđević Ilustracija: Mario Đorđević i Nemanja Abazović Animacija: Rudnik Film

https://www.instagram.com/rudnikfilm

Izvršna produkcija: Nikola Rajović (Beats per Montenegro) 

https://www.instagram.com/vibinwitdjmono

Podijeli na: