Zabava

22.02.2020
664

VEČERAS TRADICIONALNI KOTORSKI MASKENBAL

Tradicionalni kotorski maskenbal, u okviru kotorskih, zimskih karnevalskih fešti, održaće se večeras sa početkom u 21, u sat u Poslovnom centru „Vukšić“.

Goste će zabavljati THE GRUPA i ANSAMBL TOĆ.

Fond nagrada je 3.200 eura i to u kategoriji pojedinačnih maski

-Treće mjesto – 100 e

-Drugo mjesto-200 e  

-Prvo mjesto-300 e

U kategoriji grupnih maski

-Treće mjesto 400

-Drugo 600

-Prvo 800

Nagrada publike je takođe 800 eura.

Nagrađene karnevalske grupe su u obavezi da izađu na karnevalsku povorku u nedelju 23. februara, a isplata novčanih nagrada biće najkasnije pet dana nakon održavanja manifestacije.

Ulaznice za maskenbal su u prodaji na Kamenom kiosku od 9 do 13 i od 15 do 18 sati. Cijena sa večerom koja uključuje njoke i krempitu je 20 eura.

Progam tradicionalnog zimskog kotorskog karnevala 2020 završava se u nedelju 23.  februara velikom karnevalskom povorkom od 15 sati, nakon čega će biti održan koncert TRI KVARTA i JELENE ROZGE na Trgu od oružja.

Na dan karnevala iz štampe će izaći humoristično-satirični list "Karampana“.

Organizator Zimskih kotorskih karnevalskih fešti je JU Kulturni centar „Nikola Đurković“ Kotor, suorganizaror Turistička organizacija, a pokrovitelj Opština Kotor.

Sponzori su: Poslovni centar “Vukšić”, Verige 65, YU Briv, Pomorski muzej Crne Gore Kotor, Knjaz Miloš Montenegro DOO, Acqua Bianca, Labud tende, konoba „Marius“ i Đir taxi.

Medijski sponzori su: Radio televizija Crne Gore, Radio televizija Budva, Radio televizija Herceg Novi, Televizija A1, Skala radio, Radio Kotor, Radio Dux, Antena M, Elmag radio, Boka News, Crna Gora Media, Culture Corner, Kolektiv, Café del Montenegro.

 (ORGANIZACIONI ODBOR)

Podijeli na: