Zabava

28.09.2022
373

U KINU BOKA DO KRAJA OKTOBRA ŠEST NOVIH FILMOVA

Ljubavna komedija ALA JE LIJEP OVAJ SVIJET sa Andrijom Kuzmanovićem, Anđelkom Prpić i  Andrejem Šepetkovskim u glavnim ulogama pobrala je ne samo pozitivne kritike stručne javnosti, već je publika bila glavni kritičar i  sa velikim oduševljenjem prepoznala ovu toplu filmsku priču koja podsjeća na osjećaj kada nas je neko poslijednji put volio. Ovaj film na repertoaru Kina “Boka” je 3, 4. i 5. oktobra 2022.g.

Sam početka oktobra rezervisan je za krimi dramu TRAG DIVLJAČI  reditelja Nenada Pavlovića, čije naslovne uloge brilijantno donose Radivoje Bukvić, Predrag Miki Manojlović, Miloš Timotijević, Nada Šargin, Dragan Bjelogrlić, Milena Pavlović, Milena Radulović, Filip Šovagović i drugi.

Za one koji vole trilere preporučujemo američko ostvarenje, iza kojeg stoji talentovana glumica, režiserka i producentkinja Olivija Vajld, pod nazivom NE BRINI DRAGA, dok ljubitelje horora “srdačno  pozivamo  na noćnu moru koja je stvarana generacijama”  u filmu POZIVNICA ZA PAKAO - horor triler koji donosi priču o novopronađenoj porodici sa skrivenim namerama,

"U današnje vrijeme kada svi nekud žure, a sa druge strane nas ”bombarduju” informacijama kako djeca provode previše vremena ispred telefona i kompjutera, uz ŠAPE GNIJEVA-LEGENDA O HENKU  i FINKOVE AVANTURE prekratite im jesenje kišne dane i uz kokice nek uživaju  uz ove animirane avanture",poručuju iz Kina “Boka”.

Detaljnije informacije o programima mogu se naći na site-u ww.kckotor.me/repertoar i na društvenim mrežama Kulturnog centra Kotor

 

Podijeli na: