Alat za prilagodljivost

  • Veći tekst
  • Font za disleksiju
  • Podebljanje teksta
  • Crno-bijelo
  • Visoki kontrast
  • Kursor
  • Resetuj
  • Pristupačnost

Zabava

12.03.2023
205

TEATAR 303 NASTAVLJA TURNEJU, SJUTRA U PLUŽINAMA

"Hotel Promaja" nastavlja uspješnu turneju po Crnoj Gori i nakon KIC-a "Budo Tomović", predstava se seli sjutra (13.03.2023.) u Centru za kulturu Plužine sa početkom u 19 sati. Ovo je treći nastup Teatra 303 u ovom gradu, čime se nastavlja divna saradnja i mogućnost  prezentacije stvaralačkog duha našeg pozorišta na sjeveru.

Svojim  amaterskim djelovanjem Teatar 303 dokazuje javnosti da se sa malo sredstava i puno volje može uspjeti na daskama koje život znače, iako bi sve moglo biti lakše i kvalitetnije ukoliko bi kulturni zvaničnici našeg grada imali malo više  razumijevanja za amaterizam, jer sredstava ima, ali nema nikoga da na kraju godine sagleda rezultate tih uloženih sredstava naše Opštine.
Bez obzira što Teatar 303 nije imao od Opštine Kotor nikakvu  finansijsku pomoć za 2022 g., kao ni odgovor u vezi želje da se izda monografija "40 godina postojanja", odrađeno je preko 50 raznih nastupa po Crnoj Gori i regionu (Hr, SR i SM).
Na svim gostovanjima Teatar 303 uspješno prezentuje Grad, tako da i dalje dobija pozive i po Crnoj Gori i regionu. 
Kotor bi mogao, ukoliko hoće, da računa  i na troje glumaca  Teatra 303 koji su već na studije glume u Beogradu i na Cetinju (druga, treća i završna godina) koji bi bili od velike koristi i Centru za kulturu i Gradu ukoliko žele da jednog dana  imaju i profesionalnu pozorišnu produkciju.
​​​​​"Hotel Promaja" nakon Plužina  gostuje i u Pljevljima, što će takođe biti treći nastup za Pljevljake .

U predstavi "Hotel Promaja" igraju : Neđeljko Kustudić, Sara Čizmović, Antonio Grgurević, Ksenija Maslovar, Dušan Kustudić, Darija Vukašinović, Ilko Marović, Lana Milović, Andro Žižić, Mia Kuč, Bogdan Vučković, Staša Stojković, Marko Bogetić, Jelena Kvaščev i Dragan Buzdovan.

Saopštenje – Teatar 303

Podijeli na: